Преместването в нов дом може да е вълнуващо преживяване, но то носи също така и много други допълнителни емоции. За съжаление, вълнението често бива помрачено от необходимостта да бързаме и да се поберем в определени срокове.

Преместването в ново жилище с помощта на опитни хамали ще ви даде сигурност и спокойствие, че всичките ви вещи ще пристигнат безопасно до крайната си дестинация, с което може да си спестите много стрес и нерви от преместването.

Как професионалните хамали облекчават този процес

Професионалните хамали не са това, което са били едно време, а съвременните им услуги далеч надхвърлят възможността да се възползвате от тяхната физическа сила и подготовка.

Работата на хамалите през 21-ви век, особено в големите градове като София, е многопластова и се изразява в съчетаване на богата палитра от най-различни услуги, които ви улесняват на различни нива.

Днес, експертите от SofHamali.com ще ни разкрият тънките моменти и важни неща, които трябва да знаем при преместване в нов дом, а и като цяло за всичките видове хамалски услуги в София.

1. Опаковане на багажа

Фирмите за професионални хамали днес започват да ви помагат много преди да е дошъл момента за същинското местене на багажа.

Предлага се услуга по така нареченото опаковане на вещите, което включва тяхното старателно групиране и внимателен подбор на опаковъчни материали. Това позволява всичко да се подреди по начин, който да ви облекчи в откриването на всичко, което сте пренесли в новия си дом;

2. Без повредени вещи

Както вече споменахме, за опаковането на всяка една вещ се подбират най-подходящите опаковъчни средства, а това води до почти 0% вероятност нещо да се счупи.

Тук се преценява дали съответната вещ трябва да бъде опакована поотделно или може това да се направи заедно с други вещи, които да се поставят например в една кутия;

3. Бързина и експедитивност

Когато местим сами вещите си в ново жилище, това не само води до много повредени предмети, но със сигурност и до голямо проточване във времето. Това се дължи на факта, че местим багажа си сами или с помощта на приятели, които не разполагат с подходящото транспортно средство.

Професионалните екипи с хамали разполагат с камиони, които са идеални за целта и могат да позволя да преместим цялата покъщнина само за няколко часа. В повечето случаи те успяват дори да съберат всичко наведнъж, което се прави с внимателна подредба в камиона;

4. Безопасно транспортиране на антики и ценни предмети

Много често съществува риск по-ценните вещи да се изгубят по пътя, а дори и когато карате приятели да ги местят, винаги има опасност някой да си присвои нещо. При професионалните хамали това няма да се случи, защото се залага на изключителен професионализъм.

Всички ваши ценности ще бъдат пренесени с цялата отговорност, на която можете да се надявате, като всичко ще пристигне на крайната си дестинация без грам съмнение.