Ако не само държите да изглеждате добре, но искате да сте в крак с актуалните модни тенденции за настъпващото лято, сме подбрали най-важното за вас.

Съобразите ли се с тези препоръки не само ще привлечете погледите към себе си, но ще имате и вътрешната увереност, че сте посланик не само на добрия вкус, но и на последните новости.

Микс от принтове

Може и да ви звучи по-смело, отколкото смятате, че може да си позволите, но веднъж опитали ще искате още и още. Това не е всичко и се притеснявате да смесвате различни десени и шарки, може да заложите на комбинацията им с едноцветна дреха.

Като фаворит за това лято се очертава да бъде бежовото. Това е прекрасна възможност да вкарате лена при всяка една възможност. Без да бъде третиран прекомерно, може би най-добрият цвят за ленена дреха е именно този. Възползвайте се и ще бъдете очаровани от крайния резултат.

Уголемени аксесоари

Без значение дали става въпрос за голяма панделка или масивен колан, това е нещо, с което няма да сбъркате. Може да опитате за засилите ефекта от това, като заложите на контрастиращ цвят, който ще направи впечатлението още по-силно.

Тук може да добавим и шапките, които могат да бъдат толкова големи, колкото ги искате. Не се притеснявайте да ги носите и бъдете уверени, че освен завършек на визията ви, те ви помагат и да се предпазвате от слънцето.

Бродерии

Да, те се завърнаха и то с пълна сила. Няма как в някакъв момент да не сте ги смятали за отживелица основно благодарение на ръкоделията на баба ви. Това не важи за лятото на 2019 и ще имате възможност да покажете тези фини бродерии най-вече върху роклите за сезона.

Без значение дали ще бъде основен елемент на дрехата или под формата на украса, няма как да не признаем, че изглеждат феноменално.

Насладете се на този тренд и ви гарантираме, че ще изглеждате толкова добре, че ще искате никога да не отминава.

Гащеризоните се завръщат

Периодични изпадащи в модна немилост, то през идващото лято може смело да ги обличате колкото често искате. Не само модерни, но и с огромно разнообразие на кройките.

Без значение дали е прилепнал или стои свободно около тялото ви, гащеризонът може да бъде ефектното решение за вас, особено когато става въпрос за ежедневно облекло.

Ресни и пера

Това е само за по-смелите от вас, който са готови да станат център на вниманието, където и да се появят. И няма как да бъде другояче, ако сте облечена с ефектна рокля на ресни или тоалетът ви бъде украсен с пера.

Нашето предупреждение е, че тази тенденция е актуална и може да разчитате на положителния й ефект, само ако бъде приложена с мярка.