Мъжете твърдят, че вече няма свестни жени, докато жените пък казват, че всички мъже са женкари. Да излизате с женкар си е истинско предизвикателство, но най-големият риск в това е да не осъзнаете, че партньорът ви е играч. Ето няколко характерни знака, които да ви подскажат да сте нащрек.

1. Той винаги се заглежда по другите жени

Ако приятелят ви се заглежда по другите жени, дори когато е с вас, това може да е признак, че е женкар. Когато сте заедно, той не трябва да зяпа другите жени. Това, че сте до него трябва да е достатъчна причина да заемете цялото му внимание.

2. Говори така, все едно флиртува

Ако постоянно говори с вас или с други жени така, сякаш флиртува, това също е знак, че може би е женкар. Флирт с вас или някоя друга от време на време може и да е приемлив, но ако това се случва постоянно, трябва сериозно да го имате предвид.

3. Прави прекалено много комплименти

Комплиментите могат да накарат всяка жена да се чувства страхотно, но ако те са прекалено много, има опасност мъжът насреща да не е искрен и да не цели дългосрочна връзка. Женкарите си мислят, че така могат да очароват всяка жена. Ако забележите, че прекалява, просто стойте настрана.

4. Държи си мобилния телефон заключен

Приятелят ви полудява ли ако само хвърлите и поглед към телефона му? Ако е прекалено обсесивен относно мобилния си и пощурява, ако го вземете, то най-вероятно крие нещо от вас. Продължителни разговори и съобщения с други жени най-вероятно е нещо, което той не иска да виждате.

5. Никога не си изпълнява обещанията

Ако приятелят ви казва колко много ви обича и желае, то вие ще сте най-щастливата жена на света. Но ако прави много обещания, а никога не ги изпълнява, това е предупредителен знак.

Ако само обещава да ви запознае със семейството и приятелите си, а не го прави, това може да е признак, че е женкар.

6. Няма мъже приятели

Ако един мъж има много приятелки и малко приятели, то това може да е знак, че е женкар. Най-лесният начин е да прегледате контактите в телефона му или приятелите му в социалните мрежи. Ако жените преобладават, най-вероятно си имате работа с женкар.

7. Да ви нарича с чуждо име

Женкарите се срещат с много жени. Това може да доведе до грешка и да ви нарекат с име на друга жена. Това е ясен знак, че той си мисли за другата, дори когато е с вас. Но също така може да означава, че приятелят ви все още не може да забрави бившата си.

8. Никога не се обръща към вас по име

Ако един женкар се страхува да не сбърка името ви с това на друга жена, той никога няма да се обръща към вас по име. Ще ви казва „слънчице”, „мила”, „скъпа” и пр., но не и по име. Причината е, че женкарят много по-лесно може да запомни тези мили думи отколкото името на една жена.

9. Виждате го само нощем

Мъжете, които обичат жените си, искат да ги виждат през целия ден. Те звънят на своите половинки, срещат с тях през обедната почивка или им пишат съобщения.

Ако виждате приятеля си предимно вечер и никога няма време за пикник или просто за разходка с вас, дори през уикендите, то най-вероятно не е толкова зает колкото си мислите. Ако иска да се виждате само вечер, но не и през деня, то със сигурност е женкар.

Понякога е трудно да разберете, че той е женкар, в подобен случай, колкото по-бързо приключите връзката, толкова по-добре.