Обикновено когато стане въпрос за среща, търсим най-подходящите или най-романтичните места. Но замисляли ли сте се обаче кои могат да бъдат най-лошите места за подобно нещо?

Първата среща е изключително удобен момент да опознаете човека насреща малко по-добре. Ако искате да избегнете риска срещата ви да се превърне в кошмар, изягвайте следните места и ситуации:

1. Разходка в музея

Това не е дейност за първа среща. Първо, защото няма да имате достатъчно време да си поговорите. И второ – музеите обикновено са пълни с хора.

2. Среща на кино

Колкото и да е популярна, идеята за среща на кино е и една от най-лошите въобще. Тя е добър вариант за двойка, която е заедно от години и няма да се налага да говорят на първата си среща. Все пак не върви да излезете, за да си мълчите 2 часа.

3. Среща във фитнеса

Докато тренирате заедно с партньора си, това е полезно за здравето и самочувствието ви, но не върши добра работа за първа среща. И двамата ще бъдете уморени и потни.

4. Двойна среща

Двойните срещи не са толкова зле, но ще останете по-скоро с впечатлението, че сте излезли с приятели и толкова. Още повече, че човекът до вас може да не е съгласен с идеята. Можете да спечелите с нещо по-романтично като разходка на лунна светлина или пикник в парка.

5. Бърза среща на кафе

Бързите срещи рядко приключват успешно. Първо, че няма да можете да се опознаете, и второ – в такива срещи няма нищо романтично. При все, че заетите хора предпочитат подобни срещи, понякога е добре да забравите за работата и ангажиментите и да се откъснете от тази среда.

Не позволявайте на някой или нещо да ви безпокои. Още повече, че така има шанс да се натъкнете на ваши приятели и познати, така че това никак не е добро предложение.

6. Среща в клуба

Ако излизате с приятели, няма никакъв проблем, но това не е най-подходящото място за среща. Музиката е силна, тълпата е непоносима. Няма да можете да се чувате нормално и това въобще няма да е среща. Вместо това можете да направите една романтична вечеря у дома.

7. Среща в зоологическата градина

Доста популярни сред млади двойки, но при все това са един от най-лошите варианти за среща. За един тийнейджър може да звучи нормално, но за зряла жена на около 30 е абсурдно.

Може партньорът ви просто да не харесва животни или да не обича да ходи в зоологическата градина. Разбира се, ако и двамата са съгласи, защо не, но не мислите ли, че има и доста по-добри и романтични места?

8. Среща на барбекю

Сезонът на барбекютата наближава и може да звучи изкушаващо да си направите среща, но се замислете: най-вероятно ще трябва да се поизцапате и одимите, така че надали ще можете да се появите в любимата си рокля или с новата блуза, която сте си взела. Същото се отнася и за джентълмените.

А и какво романтично може да има в барбекю среща?! По-добре да отидете на ресторант или да си сготвите у дома.

Помислете добре, преди да изберете как да прекарате първата си среща, защото мероприятия като пейнтбол например могат да превърнат вашата първа във вашата последна среща.