Да планирате почивката и да резервирате самолетния билет е лесно. Но когато стане въпрос за опаковане на багаж, спалнята ви се превръща в малко бойно поле.

Обикновено със сложната задача по събирането на багажа се занимават жените. Те са и хората, които имат най-много нужда от някои, на пръв поглед, ненужни неща.

Но това съвсем не е така, ще ви каже всяка жена, понесла минимум три куфара, дори при пътуване от 3-4 дни. Причината е в това, че ние обичаме зоната си на комфорт, а прибирането в багажа на вещи, с които сме свикнали, ни кара да се чувстваме по-сигурни на всяко чуждо място, където се налага да пътуваме.

Независимо дали пътуването ви ще трае 2 или 12 часа, ето 7 основни неща, които трябва да вземете при следващото си по-дълго отсъствие от къщи.

1. Подобрете себе си

Проблем: Как да се почувстваме удобно на съмнителни публични места

Решение: Комплект за комфорт при пътуване. Комплектът е оборудван с надуваема възглавница за пътуване, антибактериални кърпички, сух сапун, тапи за уши и още полезни неща. Така този комплект може напълно да ви отърве от потискащите мисли и притеснението кой ли е сядал на това място преди вас.

2. Напълно перфектно

Може да си вземете голяма чанта, в която има козметични чантички, пликчета и торбички за безпроблемно преминаване през проверките за сигурност на летището.

3. Захранване

Кажете сбогом на изтощените батерии и метрите заплетени кабели. Трябва ви само добро зарядно устройство, с което да захранвате своя лаптоп, телефон или MP3 плеър. Може да го използвате навсякъде, където има контакт – на стената, в колата, в самолета.

4. Безопасно одеялце

Никога вече няма да ви се налага да ползвате одеяло, пълно с микроби. Можете да си намерите такова, което се пъха в малка торбичка, а когато го разпънете ще се завиете с невероятно мека и приятна завивка, за да получите заслужения комфорт, където и да се намирате.

5. Госпожа Чистота

Не е нужно да смесвате мръсното (и вече не толкова хигиенично) долно бельо с чистите си дрехи. Затова е добре да подготвите специална торбичка, която да свърши работа при подобна ситуация.

6. Игра за децата

Кой е ключът за леко пътуване без стрес и нерви, когато сте заедно с децата? Добра електронна игра. На пазара можете да намерите най-различни видове. Има и такива с поучителни опции, които почти гарантирано ще държат децата от 7 до 14-годишна възраст кротки.

7. Блясък за из път

На пазара можете да намерите много компактни и удобни за използване таблетки с гланц за устни за 30 дни. Всяка опаковка съдържа 3 нюанса (бляскаво розово, бледомораво и с цвят на малина), като всяка таблетка е самостоятелно опакована и е не по-голяма от стандартен аспирин.

Така лесно и удобно ще можете да се насладите не само на плануваната си почивка, но също и на времето, прекарано в път, за да стигнете до желаното място.

Независимо къде отивате или с какво искате да стигнете, независимо дали сте го планирали да сте цялото семейство или просто да си дадете няколко дни отдих сами, тези неща ще ви докажат, че едно пътуване може и да не е кошмарът, за който си го представяте в първия момент.