Жените са известни като по-открити и общителни същества в сравнение с мъжете. Но ще се изненадате, че не само мъжете крият някои неща. Жените също имат своите тайни. Във всяка жена се крие мистерия, която мъжът да разреши.

Но за съжаление само малцина от тях успяват. При все, че не е толкова трудно една жена да бъде разбрана, мъжете срещат неимоверни трудности с това. Тук ще споделим няколко женски тайни, които, надяваме се, ще помогнат със ситуацията.

Жените искат мъжете да поемат инициативата

Това е нещо много важно. Жените не обичат да се грижат, да планират и да правят всичко сами. Те искат мъжете да поемат инициативата. Въпреки че никога не го казват, трябва да знаете, че е важно за тях мъжете да поемат трудните задачи или да ги изненадват.

Когато един мъж поеме инициативата, това значи, че той е ангажиран, загрижен и внимателен. Правете го по-често, без значение за какво – списъка с продуктите за пазаруване, приготвянето на вечерята или планът за следващия уикенд.

Жените искат по-чести изненади

Всички жени са луди по изненадите, така че тайничко си мечтаят партньорът им да прояви своята креативност и да ги смайва колкото се може по-често.

Дори и малка, неочаквана дреболийка ще накара жената да се чувства специална и обичана. Не трябва да е някакъв скъп подарък, а просто нещо, с което да се покаже инициатива, загриженост и любов – това е безценно.

Не е трудно, просто бъдете открити и грижовни към вашата дама. Когато тя разбере, че сте положили усилия, за да я накарате да се почувства щастлива, скоро ще бъдете възнаградени.

Страхуват се, че друга жена го привлича повече

Това е скрит страх сред повечето жени, че друга жена в живота на мъжа им може да го привлича повече: колежка, приятелка, позната и пр. Причината за това е доста проста: всички жени искат да имат нещо, което не могат да притежават.

Така че жените се страхуват сърцето на партньора им да не бъде откраднато или той да започне да си фантазира за други жени. Няма нищо по-лошо за една жена от това.

Искат мъжете да бъдат прями

Всеки човек иска неговият/нейният партньор да бъде винаги открит и честен, без значение от случая. Никой не обича да го правят на глупак или да го лъжат. И, разбира се, жените не правят изключение.

Те могат да простят много неща, но никога и лъжата. Независимо от случая или колко лошо мъжете са се издънили, една жена винаги ще ги изслуша и дори ще се опита да им помогне да решат проблема.

Забелязват и разбират езика на тялото

Жените са известни със своето шесто чувство, особено когато става въпрос за връзки. Те винаги забелязват и анализират всички малки детайли в отсрещния човек, като това включва и езика на тялото на техния партньор.

Така че жените най-често знаят за неговите симпатии към колежката, която никога не са срещали. Веднъж забележат ли нещо подозрително, то започва да ги тормози, въпреки че може дори да не са наясно какво точно ги притеснява.

Ако една жена заподозре нещо, тя ще бъде доста разстроена ако мъжът до нея не отдели време, което да прекара с нея, а предпочита да остане в офиса.