Когато стане въпрос за сексуалните предпочитания, не малко хора загубват ума и дума и настава пуританско мълчание. Дори за по-притеснителните от вас можем да предложим повече от интересни идеи, които да им помогнат да разчупят ледовете на сексуалната скованост и рутина.

На вашето внимание ще предложим пет играчки, които гарантирано ще ви помогнат да постигнете всичко, за което жадувате, а защо не и малко повече.

1. Вибратор

Класически вариант, който е еднакво подходящ както за миговете, когато сте сами, така и когато сте с партньорът си. За да не сме голословни можем да ви кажем, че с него забавленията стават още по-интересни и най-хубавото е, че никога не се изморява.

Не бива да пропускаме и факта, че на пазара и особено с добрите секс магазини има огромно разнообразие на модели вибратори, които могат да задоволят и най-капризните от вас.

Ако искате усещания близки до истинските, нашият съвет е да се спрете на кибер кожата и няма да повярвате колко кадифени меки и гъвкави са. Почти като истински.

2. Секс играчки за носене през целия ден

Не се плашете, няма да се разтърсвате от оргазми, докато сте на улицата или на работното си място. Но за сметка на това ще направите прекараното време незабравимо и само вие ще знаете за това.

Сред играчките, които могат да се носят по-дълго време ще споменем всички видове топчета, както и някои видове дилда. Да не забравим и металните разширители, повечето от които имат ефектна украса, която е единственото свидетелство за това, че са във вас.

Усещанията са повече от приятни и от вас зависи колко време ще ги носите.

3. Уреди за стимулация

Тук може да се възползват както дамите, така и господата. Толкова много и различни уреди, които са предвидени да доставят удоволствие, чрез стимулацията на най-ерогенните зони на двата пола.

Изберете стимулатор за клитор и ще се насладите на огнените усещания, които може да усетите само с лекото му докосване.

Няма как да не споменем и уредите за масаж на простатата. Не се колебайте и ще благославяте деня, в който сте открили това добре скрито място, което носи толкова голяма наслада.

Тези играчки може да се използват както самостоятелно, така и като допълнение към истинските забавления.

4. Малки или не толкова малки играчки за връзване

Не е нужно да изпадате в крайности и да ставате строгата господарка, която си представяте, когато чуете за връзване и камшици. Но ако трябва да сме честни BDSM и Садо-Мазо игрите разнообразяваъ и е въпрос на избор дали да решите да направите нещо повече в тази насока.

Има толкова много варианти и всяко ваше желание може да бъде изпълнено с тях. Белезниците с пухчета или от силикон, които могат да бъдат комбинирани с други играчки.

Въжета или ограничители, за да се насладите на половинката си, докато сте я обездвижили и сте си осигурили достъпа, до местата които желаете.

Тук е важно да не прекалявате, особено ако сте нови в тази практика. Следвайте внимателно сигналите, които партньорът ви дава и ако усетите, че нещо не е наред просто спрете.

5. Романтични секс подаръци

Без значение дали сте заедно от няколко месеца или няколко години, винаги може да разчитате на силата на романтиката. Дали ще заложите на еротично бельо или на възбуждащите кремове, можем да ви гарантираме, че няма да сгрешите.

Имайте предвид, че бельото, което се продава в секс магазините е доста по-разкрепостено, за разлика от това, което може да видите в магазините за бельо в моловете. Бикини без дъно или открит сутиен са само малка част от нещата, които може да откриете тук.