Изборът на плочки за баня, обзавеждане, както и аксесоарите, които да нанесат завършващите щрихи в това помещение, отдавна не е толкова лесен избор, за колкото сме го смятали.

Истината е, че днес на пазара се предлагат крайно разнообразни решения от какви ли не произведения на изкуството, които успяват да ни затруднят до толкова, че често изпитваме нужда от консултант или професионалист, които да ни съдействат безотказно.

За да улесним колкото се може повече вашия избор и да ви бъдем спътник в това начинание, заедно с помощта на експертите подготвихме едно великолепно четиво, което включва 4 от най-актуалните тенденции при луксозните плочките за баня в София.

Вярваме, че по този начин няма да изпадате в ситуация, в която да се чувствате като в задънена улица и ще можете много по-лесно да направите избора си.

1. Преливащо богатство от всякакви геометрични форми

Без значение къде сте решили да поставите вашите луксозни плочки за баня, било то на пода, стените или тавана, то геометричните форми са в състояние да придадат великолепие на това помещение.

Смели контрастни цветове или топли и меки нюанси, всички те са изключително привлекателни и няма как да не се влюбите в тях още щом ги погледнете. Никак не е случен фактът, че ние посочихме именно този тренд на първо място.

Повечето от инвеститорите залагат на тях при обзавеждането на банята и остават крайно доволни и удовлетворени от резултата, който се получава на финала.

2. Заложете на мата

Матовите плочки са предпочитани не само през тази година, но и през всяка изминала. Те се поддържат изключително лесно, заради това, че не отразяват капчиците вода по себе си.

Само с няколко бързи движения сте готови с почистването на банята. Освен това са магични, красиви и вещаят приказно мокро помещение, което всеки ден да посещавате с наслада и удоволствие.

Подобно на геометричните плочки, те също се предлагат в преливащо разнообразие и човек понякога може да се почувства объркан на кой точно модел да фокусира вниманието си.

3. Изберете неутралното

Ако до преди няколко години на мода са били ярките цветове, като синьо, жълто, зелено и червено, то днес приемаме, че те никога повече няма да се върнат на мода.

Все по-голяма част от дизайнерите залагат на неутралните тонове, когато става въпрос за обзавеждането на баня.

Те са стилни, изискани и са в състояние да превърнат скучното мокро помещение в най-фантастичното кътче от целия ви дом.

4. Какво ще кажете за текстурните завършеци

Те са едно по-смело предложение и малко от инвеститорите дръзват да заложат на него, поради простата причина, че играта при обзавеждането трябва да бъде премерена и добре премислена, така че да се получи наистина страхотен резултат.

Ако сте достатъчно смели, че да се доверите на текстурните завършеци, ние ви обещаваме, че сте на път да създадете истински шедьовър.

Дайте воля на въображението си и се наслаждавайте през всяка една минута, в която обзавеждате вашата баня у дома.