Някога случвало ли ви се е да харесате човек, с когото излизате, и да се чудите дали той се чувства по същия начин? Или да се опитвате да докажете колко добра партия сте, като винаги се държите мило и показвате колко забавна и умна сте? И всичко това само, защото се надявате и той да се влюби във вас?

Фокусирайки се върху това какво иска един мъж, за да спечелите благоразположението му, може да ви се струва естествено, но всъщност е най-лошият начин да накарате мъж да изпита нещо романтично към вас. Но ето някои неща, които ще помогнат той да се влюби.

Съвет 1: Не давайте на един мъж повече, отколкото той ви дава

Да вдъхновите един мъж да се влюби във вас завинаги означава само вие да можете да получите любов.

Повечето от нас знаят само как да дават. Не даваме по много причини – защото си мислим, че това е начинът да стигнем до сърцето на мъжа (но не е), защото виждаме,че други жени го правят и защото дълбоко в себе си се чувстваме неудобно и ни е страх да бъдем достатъчно уязвими, за да се влюбим наистина.

Всъщност мъжът се отдалечава когато получава повече, отколкото дава. Когато го затрупвате с обич, внимание, вечери, подаръци, това го кара да мисли за вас като за майка или приятел, вместо да извиква у него емоционално желание.

Съвет 2: Не му придавайте изключителност, ако той не е отдаден все още

Ние жените по принцип се отдаваме до крайност в емоционално отношение на мъжа, за който смятаме, че е изключителен и той може да разполага с цялото ни време и внимание.

Няма начин да спрем да мислим накъде отива връзката. Но колкото повече мислим и говорим за това, толкова повече отблъскваме един мъж.

Когато мислите по този начин е лесно да запазите възможността за други варианти, както и личната си сила във връзката. Вместо да говорите за връзката ви или да го заплашвате с ултиматуми, можете да излизате с други мъже.

Така ще запазите класата си, силата си, границите си и той ще трябва да поработи, за да стигне до вас.

Съвет 3: Не му подарявайте подаръци, не му правете вечери и не плащайте на срещите

Да, звучи нечестно, но той все още счита, че в зависимост от това кой плаща сметката, се познава дали това е среща или просто приятели, излезли навън.

Ако мъжът се оплаква, че плащате за всичко, го уверете, че не ви интересува какво правите, че вие се чувствате чудесно с него и не искате да плащате. Разходката, ходенето в книжарница, пикник в парка – всичко това може да бъде забавен и романтичен начин да станете по-близки.

Когато правите на мъжете подаръци, когато му отделяте внимание и енергия или му давате повече отколкото вие получавате, вие просто се раздавате.

Това означава, че правите повече отколкото е необходимо, защото знаете, че можете да се справите подобре. Всичко идва от вашата мъжка енергия. Тя ви прави агресивна и директна спрямо мъжете, а това е абсолютно непривлекателно за него.