Ако сте сред щастливците, които могат да се похвалят, че живеят в къща, то следващите редове са точно за вас. Може би сте инвестирали не малко във вътрешното обзавеждане на дома си.

Помислили сте в най-големи детайли за това как да използвате максимално всяко едно помещение. Сдобили сте се с красивите и функционални мебели, които да ви помогнат да се почувствате като у дома си.

Дали не пропускате нещо

Много хора не отдават толкова голямо значение на градините си, а това е огромна грешка, ако разполагаш с двор. Имате уникалната възможност да прекарвате толкова много време навън и е грехота да не се възползвате от нея.

Предлагаме ви няколко варианта, за това какво може да направите в двора си, за да извлечете максимумът от него.

1. Санитарният минимум в маса и столове

Това ще ви позволи да се храните на открито през цялото лято. Всички знаем колко е приятно, но малцина мога да си го позволят. Не губете този шанс и се насладете на дългите летни нощи, прекарани по този толкова приятен начин.

За по-амбициозните от вас може да предложим да изградите навес или пергола. Така ще имате и сянка дори и през най-жарките летни дни. Ако смятате, че това е прекалено лесно може да поставите чадър за слънце и лесно да решите проблема.

2. Малко повече удобства – градинските комплекти

Не малко дворове са толкова големи, че позволяват да се поставят и цели композиции от градински мебели. Удобен диван и фотьойли ще заменят изцяло хола в дома ви. Повечето такива мебели да издържливи както на вода, така на UV лъчи и няма да се наложи да ги прибирате през цялото лято.

Ако нямате възможност да инвестирате големи суми в цялостни решения, винаги може да изберете няколко шезлонга. Те ще ви дадат удобството, което търсите в комбинация със значително по-ниската цена, спрямо комплектите.

Този тип мебели става все по-желан, основно заради уникалното удобство, което може да предложи на собствениците си. Размерите и дизайнът зависят изцяло от вашите предпочитания.

Този тип мебели са основно в светли цветове и изчистен дизайн, което им позволява да ви дадат удобството, без да са прекалено натрапчиви.

3. Малки удобства

Тук може да ви предложим всички видове люлки и хамаци, които може да намерите в почти всеки магазин. Те са лесният начин да постигнете нови забавления в градината си. Предлаганите модели да толкова много и може да изберете на база цвят или за колко човека са предвидени.

Очаквано може да предположите, че децата ви ще се зарадват на люлка. Но представете си изненадата на половинката си, ако се сдобиете с хамак за двама.