Модата постоянно се изменя и ни представя нови и нови неща. Въпреки това, съществуват вечни класики, които винаги ще са стилни и ще събират погледите на останалите.

В прическите ситуацията е сходна и тъй като навсякъде постоянно се създават нови трендове в женската стилистика, ние решихме да ви представим 13 прически, които винаги ще са на мода.

1. Късо и сладко

Оформеният и обърнат на една страна бретон на Мишел Уилямс е традиционна класика. Какъв е трикът? Напръскайте с пяна и оставете косата да изсъхне напълно. За повече блясък, изсушете внимателно с плоска четка.

2. Леко изискана

Когато Тейлър Суифт дебютира със своя смел изправен бретон, тя изглеждаше сериозна и още по-блестяща. В съчетание с естествени къдрици или дори напълно изправена коса, това изглежда перфектно.

3. Просто омагьосващо

Секси прическата на Камерън Диас – чуплива, къса коса на черта с дълбок път настрани е идеалният вариант за леко къдрава или права коса. За кръгло лице като нейното е добре прическата да се подреже над брадичката, а за по-четвъртити или квадратни лица можете да оставите линията на косата и под нея.

4. Обем, обем, обем

Дженифър Лопес постига съвършения външен вид с падащите свободно гъсти и обемни къдрици.

5. Перфектната къса прическа

Къса прическа на пластове, подобна на тази на Холи Бери, която се превърна в нейна запазена марка, изглежда винаги секси, особено на сърцевидно лице. Нанесете серум за коса и я срешете надолу към лицето с малка кръгла четка.

6. Направете вълни

Ето един прекрасен пример за човек, който е открил класическия начин как да изглежда добре още в ранните години от живота си. Всички се надяват, че дюкесата от Кеймбридж ще запази дългите си вълнообразни къдрици такива, каквито са.

7. Зашеметяващо тънка

Изключително нежният стил на Гуинет Полтроу се отличава с права и изтънена коса с разделен път по средата.

8. Блясък

Когато стане въпрос за косата ѝ, Бийонсе може да бъде абсолютен хамелеон. Тя е преминала през най-различни видове прически: права и изтънена коса, подрязани бретони, провокативно къси фризури и пр. Но тези буйни и секси къдрици, падащи до раменете ѝ, са абсолютна класика.

9. Разрошена съблазнителка

Тези нежни вълнисти къдрици придават на Джулия Робъртс спокоен вид. За да може да раздели къдрите една от друга, стилистът Сърдж Норман добавя пяна, която придава и специфичен отблясък на кичурите.

10. Кичури за успех

Наскорошната майка Кери Уашингтън поддържа кичурите си в безупречно състояние с посещение при стилиста и лека подстрижка на всеки шест седмици и ежеседмична употреба на балсам с действие в дълбочина.

Нейната дългогодишна стилистка Такиша Стърдикант-Дрю споделя, че косата ѝ е била изключително къдрава и със завиден обем, много подходяща за разчупени вълнисти прически.

11. Боб прическа с бретон

Лицето на Кейти Холмс със сърцевидно-овална форма се вписва прекрасно с нейната елегантна боб прическа с прав бретон. След изсушаване с кръгла четка, завийте краищата на косата леко надолу, след което ги изправете с пресата.

12. Огнена ярост

Соланж Ноулс споделя, че обича да прекарва по 90 минути под сушилнята в салона с коса, напоена с етерични масла да предпазват къдриците ѝ и да запазят уникалния ѝ вид.

Ето какво разкрива за себе си певицата и авторката на текстове: „В действителност харесвам естествената си коса, когато я оставя да отпочине и преспи поне за пет дни и я съживя с парата от душа в банята.”

13. Вълнисто чудо

Страстта среща изискаността, когато Джесика Алба развее дългите си вълнисти коси. За да приличате на нея, изсушете с кръгла четка и накъдрете с маша по-големи кичури коса.