Каква е тайната на дългия брак? Доброто приятелство, взаимната подкрепа, децата като обвързващ фактор, качественият секс?

Може би успехът в един брак е съвкупност от всички тези неща, но дори и да ги има, пак не е гаранция, че той ще просъществува дълго.

Холивуд е мястото с най-многото звездни бракове и разводи, в полза на второто. Но все пак има и много успешни холивудски бракове, колкото и да не ни се вярва. Ето и най-дългите брачни връзки на звездите.

1. Рита Уилсън и Том Ханкс

Двамата са женени от 1988, което прави почти 31 години! Те имат двама сина, Труман и Честлър. Том има две деца от предишния си брак – Колин и Елизабет

2. Кърт Ръсел и Голди Хоун

Дори и да не са официално омъжени, Кърт Ръсел и Голди Хоун са заедно вече почти 36 години. Тя има две деца от предишен брак, но те се разбират с Кърт много добре.

3. Матю Бродерик и Сара Джесика Паркър

Tе са женени от 1997 и имат три деца. Със своята почти 22-годишна история това е една от двойките с най-успешен и продължителен брак сред знаменитостите.

4. Дейвид и Виктория Бекъм

Te се женят през 1999 и само 29 гости присъстват на церемонията. При все това тази двойка изглежда има наистина солиден и здрав брак.

5. Тим Макгроу и Фейт Хил

Женени са от 1996 и имат 3 невероятни дъщери: Одри, Греиси и Маги. Те прекарват почти 23 години заедно, но чувствата им са също толкова искрени и дълбоки както в началото.

6. Сара Мишел Гелар и Фреди Принз младши

Те са женени от 2002. Срещат се през 1997, но започват да излизат едва през 2000 г.

7. Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас

Женени са от 2000 г. В скорошно интервю Майкъл Дъглас споделя, че бракът с жена му Катрин върви добре, че тя е най-добрата съпруга и че той я подкрепя във всичко.

8. Боно и Али Хюсън

Двамата са брачна двойка още от 1982 г. и имат 2 прекрасни дъщери: Джордан и Мемфис Ив и двама сина: Илайджа Боб Патришъс Гуги Кю и Джон Абрахам. Въпреки всички ширещи се слухове, Боно и Али са щастливи заедно.

9. Дензъл и Паулета Уошингтън

Дензъл се жени за Паулета на 25 юни, 1983. Двамата се срещат на снимачната площадка на филма „Уилма”. Те имат 4 прекрасни деца: дъщеря Катя, син Джон Дейвид и близнаците Оливия и Малкълм.

10. Ози и Шарън Осборн

Те са една от най-продължителните двойки в Холивуд. Смята се, че имат и един от най-бурните бракове. Ози се оженва за Шарън на 4 юли 1982 и твърди, че е избрал датата на Деня на независимостта нарочно, за да не може да забравя годишнината си.

11. Дани Де Вито и Реа Пърлман

Те са една от най-забавните и най-дълго продължили двойки в Холивуд. Те се женят на 28 януари, 1982 и имат един син – Якоб и две дъщери: Люси и Грейс.