Знаете повечето неща у една жена, които привличат мъжете. А знаете ли, че сред тях има и такива, които са абсолютно смахнати? Което не звучат логично, камо ли привлекателно. Но това са фактите и те са събрани от няколко изследвания и интервюта с мъже. Ето и някои от тях:

1. Да я видят без грим

Дори и повечето мъже да оценяват когато жените полагат усилия да изглеждат прелестно, да носят грим, да се обличат добре, да си правят прическа, те също така ги намират за привлекателни и когато са без тези атрибути.

Много мъже споделят, че това им помага да опознаят жената по-добре. Започват да я виждат зад грима и изисканите дрехи.

2. Акцентът ѝ

Истински добрите новини са, че мъжете харесват жени с акцент и смятат това за наистина привлекателно. Няма значение дали произношението ви е градско или южняшко, то може да се хареса на мъжа. Сигурна съм, че акцентът ви звучи добре, така че не се срамувайте от него.

3. Да я виждат уплашена

Почувствах се ужасно, когато за първи път прочетох за това. Обаче тогава осъзнах защо мъжете намират страха за привлекателен.

Истината е, че мъжете не желаят да вдъхват истински страх у жените, но когато ги видят леко уплашени, това им дава възможност да ги утешат и да покажат, че са истински мъже.

4. Стриите

Ако имате деца от вашия партньор, няма защо да се тревожите за стриите. Те му напомнят за факта, че сте носили детето му. Вярвайте ми, той наистина го оценява.

5. Камуфлаж

Някои мъже харесват жени в камуфлаж, защото смятат, че така тя може да бъде най-добрият му ловен другар. Дори да харесват маскировъчните дрехи, те все още обожават хубавите рокли и поли – женствеността не е загубила своята важност.

6. Очила

Мъжете обожават жени с очила и това е вярно. Ако мъжете ви намират за симпатична и атрактивна с очила, защо не зарежете контактните лещи? Мисля, че това са наистина добри новини за жените, които носят очила по цял ден.

7. Да гледат как се гримира

Изумява ги колко точно можете да правите това. Мъжете също така се учудват от факта, че всяка жена има свой собствен стил на гримиране. Така че, дами, не се стеснявайте да се гримирате пред него.

8. С кърпа на главата

Едно от най-шантавите неща, които мъжете намират за привлекателни в жените, е моментът, когато тя мие косата си. Да, странно е, но кой знае – сигурно любимият ви харесва също и когато сте с кърпа на главата.

9. Когато тренира

Мъжете обичат да гледат как една жена тренира. Вие може да не го смятате за привлекателно, но един мъж не би изпуснал такава гледка. Не се притеснявайте да го правите пред него. Най-добрият начин е да тренирате заедно.

10. В неговата риза

Едно от странните неща, които мъжете харесват в жените, е когато тя е надве-натри облечена в любимата му риза. Мъжете обожават да виждат жени, облечени в техните собствени ризи.