Иън Сомърхолдър от „Изгубени” и „Дневниците на вампира” е един от най-сексапилните актьори днес. Той обаче е твърде нов в бранша и повечето хора не знаят много за него.

Може да прочетете за живота и кариерата му, но има неща, които само малко хора знаят. Ако Иън Сомърхолдър е привлякъл вниманието ви, ето 10 неща, които най-вероятно не знаете за него.

1. Иън обича животните

Той често говори за любовта си към животните. Когато Иън наскоро публикува снимки в Инстаграм как се забавлява със своята разглезена и леко пълна котка, много от женските му последователи разкодирали ясно съобщение в снимките му – който може да се грижи добре за домашния си любимец, най-вероятно ще бъде и добър баща.

2. Иън е с дълбока душевност

Той кръщава кучето си на философа Ницше. Макар че може да изглежда странно за име на домашен любимец, Иън има причина да го избере. Той е бил последовател на философията на Ницше от 16-годишна възраст.

Друг философ, когото харесва, е Масару Емото – японски мислител, чиято теория за силата на ума Иън харесва. Емото учи, че е възможно светът да бъде прочистен от мръсотията чрез молитва.

3. Иън има наука в кръвта си

Преди да стане актьор Иън мислел да стане морски биолог. Също е фантазирал как ще напусне планетата Земя, за да се присъедини към мисия на Марс, за заселване там.

4. Иън обича изкуството

Като актьор той би трябвало да обича художественото майсторство. Също така готви много добре. Това, което не може, е да рисува, макар да би искал.

5. Грижи се за здравето си

Иън има слабост към Cap’n Crunch и слага трюфел масло на почти всичко, което яде. Въпреки че се отдава на тези малки удоволствия, той обича да води здравословен начин на живот. И не просто стои далеч от бързото хранене, а истински не го харесва.

6. Грижа го е за света

Загубата на зелената покривка на земята тревожи изключително много актьора. Той дори създава фондацията IS Foundation, за да помогне на младежта да разбере света, в който живее.

7. Иън има странен талант

Повечето хора не могат да пишат четливо с лявата си ръка. Но Иън Сомърхолдър може да прави нещо далеч по-добро – той може да пише перфектно с краката си – талант, на който сам се е научил.

8. Иън обича природата

Повечето знаменитости обичат природата, защото живеят изключително забързан начин на живот. Иън обича да прекарва свобдните си дни като кара колата си през пустинята.

9. Той няма да забрави от къде е произлязъл

Изисква се сила на характера, за да не изоставиш корените си, когато се озовеш сред холивудския блясък. До ден днешен на Иън му липсва живота в Ковингтън, Луизиана, където е живял сред природата.

Той също така вярва, че животът му там го е подготвил за „Дневниците на вампира”, тъй като митологията на Луизиана е богата с истории за вампири.

10. Иън е придирчив към хората, които харесва

Актьорът приписва на жените в живота си всичко добро, което му се е случило. Той вярва, че неговата майка му е помогнала да стане такъв, какъвто е, а неговият мениджър Барбара го е издигнала като професионалист.