Абсолютно убедени сме в това, че всеки от нас заслужава да се поглези в даден момент и върху ръката си да остави истинско произведение на изкуството, което освен да му посочва точния час и да допълва тоалета му по неузнаваем начин.

В тази статия ще ви разкажем малко повече за един от най-известните брандове в световен мащаб, а именно за Kate Spade.

Сигурни сме, че всеки от вас е имал възможността да надзърне сред готовите творения на компанията, на които тя успява да вдъхне не само живот, но и да ги изпълни с енергия и блясък.

Всеки един аксесоар, който гордо носи името на марката, заслужава вниманието на хората с вкус и неподражаем стил. Ще споделим с вас личните си впечатления от творчеството на компанията и ще ви помогнем да вземете правилното решение в бъдеще, ако ви предстои да се възнаградите с наистина първокласен часовник.

Какво трябва да знаем за марката Kate Spade

Компанията отваря врати през далечната 1993 година. Три години след нейното основаване се появява и първият й фирмен магазин в Ню Йорк. До днес фирмата е успяла да се развие до толкова, че магазините са достигнали до 140 броя единствено в САЩ и още около 175 магазина по цял свят.

Няма как да не направим поклон до земята за всеотдайността и неуморния труд, които дизайнерите са вложили. Те са забравили личния си живот и са пренебрегнали себе си, в името на това да създадат часовници, които нямат аналог.

Интересното е, че в епицентъра на фирмената политика от край време е залягал стремежът да създава бижута със стрелки, които освен че са белязани с качество, те успяват да покорят и с чудноват дизайн.

Тези неустоими дамски часовници се харесват на значителна част от нежната половина на човечеството. Именно затова всяко едно произведение на изкуството е било прецизно изработено.

Какви са предимствата на тази линия часовници

Сред предимствата можем съвсем открито да споделим, че разнообразните детайли са едно от първите неща, които успяват да приковат погледите право към себе си. Наред с всичко това, говорим за класа и стил, които няма как да бъдат сравнявани или коментирани.

Всеки от вас, който се нуждае от перфектната придобивка, имаща способността да възвърне самочувствието и увереността му, то има възможността да инвестира в покупката на часовник с марката Kate Spade.