Всяка жена има съмнения относно своята връзка, но ако ви се случва нещо подобно като следните проблеми, най-вероятно се срещате с неподходящия човек. Ето няколко знака, че може би излизате с не когото трябва.

1. Той си мисли, че светът се върти около него

Ако приятелят ви постоянно си мисли как се вписвате в неговия свят и не взема предвид вашите индивидуални нужди, определено не е за вас. Чувствате, че партньорът ви мисли само за себе си и винаги прави каквото иска, дори когато вие не одобрявате действията му и той знае за това.

2. Отчаяно се опитвате да го впечатлите

Имате ли усещането, че сякаш носите маска, когато сте с него? Опитвате ли се отчаяно да го впечатлите, а той да продължава да иска още? Дами, мъжът до вас трябва да ви обича такава каквато сте, така че не се страхувайте да бъдете себе си. Ако не ви харесва така, то защо сте още с него?

3. Той е прекалено обсебващ

Докато повечето мъже се оплакват как жените са обсебващи, то има мъже доста по-обсесивни от тях. Не е мъдро от негова страна да очаква от вас да бъдете единствения му източник на радост и щастие. Вие и приятелят ви трябва да си давате малко време насаме, за да запазите искрата на вашата връзка.

4. Семейството и приятелите ви не са го виждали

Запознахте ли приятеля си със семейството и приятелите ви? Не? Защо? Защото той не иска или защото ви е срам от него толкова много, че не искате хората, с които общувате да го познават? Ако той не иска да се срещне със семейството ви, това е предупредителен знак, за който да внимавате във връзката ви. Сигурни ли сте, че го обичате?

5. Той не ви слуша

Ако чувствате, че приятелят ви не ви слуша, може би излизате с грешния човек. Тъжна сте и споделяте емоциите и чувствата си с него, а той започва да говори за новата приятелка на своя приятел, без да забелязва тъгата ви. Това е сигурен знак, че не се интересува от вас. Просто скъсайте с него. Заслужавате някой по-добър!

6. Не си представяте бъдещето с него

Да бъдем честни. Можете ли да си представите бъдещето с вашия приятел без да плачете или да се смеете? Ако мисълта за дългосрочно обвързване ви кара да искате да плачете, защо излизате с него? Той може и да е добър човек, който иска сериозна връзка.

7. Не сте щастлива, когато сте с него

Ако всеки път, когато сте с него, чувствате умора или депресия, то това е знак, че излизате с грешния човек. Трябва да сте щастлива, не тъжна.

8. Той няма никакви интереси и хобита

Вашата връзка е единственият му интерес? Ако той не притежава страст за нещо различно и няма цели в живота, не трябва да се надявате живота ви с него да бъде прекрасен.

9. Избягва трудните разговори

За двойките е важно да обсъждат бъдещето си. Ако всеки труден разговор, например за религия, политика или колко деца искате, го вбесяват и води до сериозен скандал, определено се срещате с неподходящия човек.