Да бъдеш звезда от филмите не е въпрос единствено и само на красота, талант и упорита работа. Но докато някои знаменитости стават популярни само ако опитат, други трябва да се постараят много, за да спечелят слава. Ето 8 знаменитости, които наистина заслужават повече внимание.

Адриана Палики

Адриана Палики е талантлива актриса, позната ни от Friday Night Lights и G.I. Joe: Retaliation. Все още няма много отзиви в пресата за нея и тя продължава да чака ролята, с която ще се издигне в Холивуд.

Холи Мари Комбс

Първите телевизионни роли на Холи са в сапунените опери Guiding Light и As the World Turnsmore. Познаваме я също от сериала Charmed в ролята на Пайпър Халиуел. Оттогава досега тя все още няма главна роля – нещо, което наистина заслужава с нейния външен вид и талант.

Женевиев Мортън

Женевиев Мортън се появява редовно на страниците на Sports Illustrated в тяхното издание за  бански костюми в продължение на 4 години. Тя дори е била и на корицата на списанието в други страни.

При все това Женевиев все още не е привлякла достатъчно внимание, което да ѝ помогне да си изгради кариера като известен модел или актриса.

Сара Мишел Гелар

Звездата от Buffy the Vampire Slayer, чиято известност беше неуспорима, докато сериалът вървеше в ефир. Тя дори се превърна в символ на “силното момиче”, но това бе преди 10 години.

Днес звездата на славата на Сара Мишел Гелар изглежда значително залязла. Факт е, че тя е достатъчно умна и талантлива, за да бъде доста по-популярна тези дни.

Рейчъл Лефевр

Канадската актриса Рейчъл Лефевр е имала много роли в известни телевизионни предавания и филми, сред които Boston Legal, Swing Light и Twilight Saga.

Успехът, който пожъна с тези си участия обаче не прераства в нещо по-голямо. Играта ѝ в Under the Dome, нейната последна роля, получи висока оценка, но минисериалът сам по себе си потъна в безследно забвение.

Дженифър Лопес

Днес младите хора най-често разпознават Дженифър Лопес като жури в Americon Idol. Те също така знаят по нещо и за нейните известни филми. Кариерата ѝ като успешна актриса с участието ѝ в Monster-in-Law преди 10 години и в Maid in Manhattan преди 12 е почти непозната за тях.

През 2015 г. тя участва в три нови филма: The Boy Next Door, Home и Lila and Eve. Тя има изключителни актьорски умения.

Тони Колет

Тони Колет е награждавана актриса. Тя има номинация от Американската академия и е имала големи роли във филми като Little Miss Sunshine и The Sixth Sense. Тези филми обаче са от преди много години.

Тази талантлива актриса, която може без особено усилие да се превъплъти в почти всяка роля, независимо дали това ще бъде любяща майка, злобна домакиня или нещо средно между двете, не е получавала голяма роля от доста време.

Ана Кендрик

Сцената от Up in the Air, в която твърдата личност на героинята на Ана Кендрик се пречупва и тя заплаква, е може би една от най-гледаните сцени в YouTube. Участието ѝ в Twilight Saga ѝ печели също така доста почитатели.

При все това обаче тя не е имала водещи роли. Дори и Pitch Perfect да е едно голямо изключение, то това е по-скоро тийнейджърски филм. Дано тя да успее да намери правилният филм, който да я изстреля във висотите на филмовата индустрия, които тя заслужава.