Всяка жена иска мъжете да въздишат след нея, но не всички си дават сметка как да се държат, за да предизвикат вниманието му. Момичета, отдавна е казано - който се отдръпва, той контролира ситуацията.

Като цяло, мъжете харесват уверените и независими жени, които имат собствено мнение и знаят как да го отстояват. Това в никакъв случай не значи да не бъдете мила жена. Просто не допускайте да се превърнете в негова сянка. Тогава моментално ще спре да ви уважава.

Ето 7 начина да накарате един мъж да тича след вас.

1. Бъдете уверена

Увереността е може би основната черта на характера ви, която привлича избраника ви. Не познавам мъж, който да може да устои на самоуверена жена. Винаги знайте коя сте и какво заслужавате.

2. Просто спрете

Всички тези идеи могат да бъдат прилагани по време на връзката и дори след брака. Когато искате да промените ситуацията и мислите какво да направите така, че мъжът да ви преследва вместо вие него, това е абсолютно постижимо.

Просто трябва да спрете да го правите. Всичко ще си дойде на мястото. Не веднага, но бъдете търпеливи и ще видите резултата – колко ви обича той в действителност.

3. Знайте, че постоянната нужда отблъсква

Принципно, мъжете не обичат жени в нужда. Ако бъдете прекалено взискателни към него няма да сработи. Вместо да ви преследва, мъжът на мечтите ви може да ви изостави. И също така не се оплаквайте, че не получавате достатъчно внимание.

4. Играйте го на недостижима

Това е много стар метод, но все още работи. Не бъдете прекалено лесна. Опитайте да не вдигате телефона при първото прозвъняване. Оставете го да почака малко докато се приготвите да излезете.

Най-важното нещо е да си знаете цената и да бъдете трудна за постигане. Ако можете да направите това, ще бъдете единствената за мъжа на вашите мечти.

5. Флиртувайте

Това е друг забавен начин да го накарате да тича след вас. Това е изключителна възможност да привлечете вниманието му и да го накарате да ви преследва.

Със сигурност знаете, че има стотици начини да го направите. Подразнете го и ще видите как мигновено ще се залепи за вас. Много мъже обичат преследването в една връзка и така им е по-интересно.

6. Бъдете заета

Това трябва да се използва предпазливо. Опитайте да не прекалявате със заетостта. Въпреки това, вие трябва да имате собствения си живот и той да го знае. Да му покажете,че той е всичко за вас, не е добре и за двама ви. Просто ще се влюбите още повече в него.

7. Отдръпнете се

Понякога просто не е достатъчно да спрете да тичате след някого. Понякога просто трябва да се отдалечите. Опитайте се да бъдете търпелива и да видите резултата.

Уверявам ви, интересно е да се наблюдава какво ще направи, когато се отдръпнете. Това значи, че ще му липсвате и че не сте задължена да правите първата стъпка. В края на краищата може да бъдете приятно изненадана.

Сега вече имате някои от най-добрите начини да накарате мъжа на мечтите си да тича след вас.