Множеството тънки гривни тип „обръч” може да намерите в почти безкрайно разнообразие от цветове, дизайни и материали. Именно това многообразие ги прави толкова популярни, забавни и лесни за носене.

Те могат да допълнят почти всеки стил, от по-небрежното лятно облекло до най-официалния тоалет. Предлагаме ви няколко съвета как да носите подобен тип гривни и да привлечете внимание.

1. Само на едната ръка

Можете да носите тънките гривни на едната ръка и да оставите другата без бижута или да ѝ сложите голям пръстен. Ако решите да изберете този вариант, сведете останалите бижута до минимум – най-вече избягвайте дръзките обеци и забравете за колие.

2. Гривна с акцент

Това е гривната, която привлича вниманието. Носете я в средата между малко на брой тънки гривни и никога в края. Вместо гривна, можете да акцентирате с часовник.

3. Колкото повече, толкова по-добре

В някои случаи, по-малко гривни са по-удачният избор. В други – да носите шест или повече може да бъде по-подходящо. По-големият брой гривни са полезни, ако желаете да създадете усещане за драматична външност, но не изглежда добре при официално облекло.

Носенето на много гривни може да предизвика неудобство, така че внимавайте, когато прилагате философията „повече е по-добре”.

4. Разнообразие от материали

Да смесвате материали може да бъде интересен вариант. Например може да съчетаете гривни с мъниста и с резба или метал с кожа. Също така търсете гривни с различен размер и форма. Когато опитвате да акцентирате върху материала, се насочете към неутралните цветове.

5. Мислете за размера

По-малките гривни може да се изгубят сред по-големите. В някои случаи гривните са толкова малки, че трябва да се носят само с гривни от същия размер. Много хора комбинират гривните по размер, а не по цвят или друга характеристика, за да избегнат различните размери.

6. Повод и място

Имайки предвид цялото разнообразие от гривни, трябва да внимавате какво ще изберете. Дрънкащите гривни в крещящи тонове не са добри за бизнес срещи, а платинените с диамантени камъчета определено не се препоръчват за пикник. С такова многообразие, е добре да имате вариант за всеки случай.

7. Съчетание и контраст

Чудесен начин да привлечете внимание към гривните си е да изберете цвят, контрастиращ на тоалета ви. Замислете се кои цветове ще се допълнят най-добре? Кои контрастират най-добре?

Можете също да изберете една от вашите гривни, която да пасва идеално на цвета на тоалета ви. Не забравяйте за материалите на гривните, когато целите да контраст.

8. Изпратете съобщение

Вашите гривни могат да изпратят съобщение на хората около вас. Ако носите няколко малки елегантни гривни, демонстрирате изтънченост и авторитет.

Множеството големи цветни гривни изразяват игривост и показват смелата ви страна. Изберете гривните си според съобщението, което искате да изпратите.

9. На пластове

Някои гривни изглеждат по-груби от други. По-меките могат да бъдат носени така че да се припокрият и преплетат една с друга. Полученият резултат ще наподобява една-единствена широка гривна, затова изберете елементи, които ще се допълват перфектно.

10. Удвоете

Да носите еднакви комбинации от гривни на всяка китка може да създаде интересна естетическа визия. В този случай „по-малкото е повече” е добър избор. Изберете два или три чифта гривни, за да имате две или три гривни на всяка китка.

Това са просто няколко идеи, с които ви предлагаме различни начини за носене на тънки гривни. Истината е, че няма правилен или грешен начин. Просто бъдете креативни, изразете себе си и създайте страхотно впечатление с гривните си.