Научно-фантастичният филм „Дивергенти“ показва антиутопична визия за бъдещето. Но за феновете на главния герой във филма Тобиас Ийтън то това може би е най-прекрасният филм на света.

Сигурно за тях британският актьор Тео Джеймс, който изпълнява ролята на Тобиас, е най-красивият мъж, показвал се на екрана. Ето десет причини, поради които светът е луднал по Тео Джеймс.

1. Той е прекрасен

За неговите фенове той изумителен всеки път, когато го погледнеш. Те смятат, че той е толкова красив, че може дори да превърне в хит дори и абсолютно посредствен филм само като участва в него. Underworld Awakening често е цитиран като пример за това.

2. Тео Джеймс е музикален

Той има музикална дарба. Заедно със свой приятел, двамата основават група. Той е фронтменът на групата и китарист. Дори и към момента те да нямат общи изяви, той продължава със своите музикални занимания.

3. Има прекрасен акцент

Филмово клише е, че всеки с британски акцент кара колената на американските момичета да омекват. Британският акцент на Тео Джеймс върши значителна работа за неговата любов в Америка.

Но той е посветен на професията си и работи усилено върху американското си произношение. Известно е, че бързо може да преминава на британски английски, когато иска да впечатли някое красиво момиче.

4. Той е авантюристичен

През свободното си време, Тео не само играе бейзбол или кара колело. Той често се гмурка – без кислородна бутилка. Личният му рекорд е 54 фута.

5. Той обича родителите си

Той винаги се отблагодарява на родителите си за всичко, което е постигнал. Те отглеждат 5 деца с ограничени доходи и при все това са изключително щедри.

И докато много младежи обвиняват родителите си за своето мизерно детство, Тео дава добър пример – обичайте родителите си такива, каквито са и им помагайте когато можете.

6. Може да бъде и лошо момче

В интервюта, Тео споделя, че е бил лошо момче като младеж. Дори и актьорската му игра да е добра, в интервюта все още показва скандално чувство за хумор и пиперлив език.

7. Той се грижи за феновете си

Той винаги поддържа връзка с феновете си. Когато неговото шоу по CBS нашумя, той организира събиране на живо, където отговори на техните въпроси.

8. Той е зрял

Тео Джеймс знае, че изглежда добре и че животът му е по-лек поради тази причина. В едно интервю, обаче, той споделя, че дори и да знае, че външният му вид има огромна заслуга в това да получава добри роли, той напълно осъзнава, че за да може да запази тази работа, той трябва да работи съвестно и здраво над своите актьорски умения.

9. Той е умен

Тео не е само добър актьор с прекрасна и секси визия, но той е и интелигентен също така. Завършил е философия в университета в Нотингам.

10. Той има гръцка жилка в кръвта си

Неговото фамилно име по паспорт е гръцко. То идва от дядо му по бащина линия, който е емигрант от Пелопонеска Гърция. Тео дори знае и използва няколко думи на гръцки език.