В търсенето на нов дом мнозина се оказват пред огромни трудности да намерят перфектната комбинация на желаната локация, исканата квадратура и всички онези малки детайли, които ще ги накарат да пожелаят да живеят на точно това място.

Без значение дали търсите отдавна или сте изправени пред тази задача от скоро, няма как да не усетите притеснения дали желаното от вас е постижимо. Предлагаме на вашето внимание луксозни апартаменти в Бояна и ще ви разкажем защо това е идеалното решение за вас.

С какво е известен кварталът

Няма как да не сте чували името на квартал „Бояна“. Това е символ на лукс и висок стандарт, на който ще се наслаждавате всеки ден, в прохладното подножие на планината.

Както знаете това е бивша вилна зона и като такава преобладаващото строителство тук е от масивни еднофамилни къщи. Това може и да ви звучи добре, но само хората, които не са живели в къща не са наясно колко ангажиращо може да се окаже животът в къща.

Ако искате да се възползвате от чистия въздух, прохладата и зеленината ви предлагаме да разгледате луксозните апартаменти, които се намират в квартал „Бояна“.

Лукс, удобство и модерни технологии в новия ви апартамент

Няма как да не разгледате изборът на жилище като инвестиция. Това може да се разгледа като текуща инвестиция в това да имате модерен, красив и уютен дом, в който да създадете семейство.

Но не пропускайте и факта, че инвестицията трябва да е добре премерено решение, което да ви гарантира, че ако след време решите да се разделите с имота, няма да сте на загуба, а дори може да го продадете на по-висока цена.

Стремежът към най-доброто е дълбоко заложен в човешката същност и ни кара не само да искаме повече, но и да знаем защо това е така. При изборът на апартамент има различни фактори, които трябва да се вземат предвид.

Най-доброто за вас може да означава добро разпределение на жилищната площ. Така дори и апартамент със сравнително скромна квадратура може да ви даде отлична възможност да живеете удобно и в комфорт.

Не е за пренебрегване и качеството на самото строителство. Една добре проектирана и качествено изпълнена сграда трябва да издържи поне 100 години. Доброто строителство е възможно само с добри материали.

А тук ние сме използвали само най-добрите системи за сухо и мокро строителство, за да имате дом, който да остане за поколенията след вас.

Умен дом за вас и вашето семейство

И ако всичко това ви се струва достатъчно, чуйте и следното. Годината е 2019 и няма как да се задоволите само с добро разпределение и качествено строителство.

В един модерен дом ще оцените подобаващо наличието на различни вградени технологии, с помощта на които да управлявате всичко и то само с един клик на мобилни си телефон.

Така контролът на отоплението, включването и изключването на бойлера е възможно от всяко едно място. Прибирайки се в уютния си дом, там винаги ще е точно толкова топло или хладно, колко искате и това няма да ви отнема никакво усилие.

Няма как да пропуснем да ви кажем и още нещо за финал, което смятаме, че е важно. Дори и да имате най-красивия апартамент, ако той е част от общи части, които не кореспондират с лукса на дома ви, щастието ви може и да не е пълно.

Ако се интересувате от ново жилище в елитен квартал, може да разгледате жилищния комплекс с луксозни апартаменти в Бояна, който "Фохар" предлага. Там определено ще получите страхотно отношение и един нов дом, който ще ви позволи да се радвате на живота на максимум.