Всеки от нас е виждал павилиони – онези малки, кокетни и компактни структури, които са разположени пред хипермаркети, молове, пешеходни улици и общо взето всяко комуникативно място, което може да привлече клиенти.

Някога замисляли ли сте се как се произвеждат, за какво служат и защо толкова бизнеси ги използват?

Отговорът е бърз и лесен – те предлагат най-доброто съотношение качество/цена, което може да си осигури всеки бизнес.

Допитахме се до експертите от VitalBox.eu, с помощта на които ще се опитаме да ви запознаем напълно с павилионите и да ви убедим защо те са перфектното решение за бизнеса.

1. Изработват се от качествени материали

Една от най-честите заблуди, които хората си повтарят по отношение на павилионите е, че те се изработват от некачествени материали.

Това е твърдение, което изобщо не отговаря на истината, поне що се отнася до павилионите, които Виталбокс България произвежда.

Съвременните конструкции се изграждат от стабилни материали като галванизиран метал, сандвич панел изолация, PVC дограма и алуминиева врата със заключваща система, а освен това всеки павилион има осигурени LED осветление, външно осветление, електроинсталация, както и подова настилка (най-често ламинат).

Както сами може да се убедите, във всеки павилион се влагат качествени материали, които му осигуряват нормално и ползотворно функциониране.

2. Изграждат се спрямо нуждите на клиента

Всеки клиент е различен, поради което и нуждите му са различни. В повечето случаи това се явява проблем, който коства допълнителни пари, време и ресурс, наред с главоблъсканиците и неразбирателствата.

Павилионите, обаче, разполагат с предимството да са гъвкави и нагаждащи се спрямо нуждите на отделните бизнеси.

Така например всеки клиент има възможността сам да избере размерите на бъдещата си покупка, наред с инсталациите в него, както и да добави допълнителни екстри към конструкцията, сред които бетонови блокчета за основа, решетки, вътрешни или външни щори и климатик.

3. Подходящи за различни видове бизнеси

Бизнесите, които могат да се възползват от практичността и функционалността на павилионите, са много.

Те могат да са както от сектора за услуги, така и от този, който предлага стоки и продукти. Сред най-честите бизнеси, които разполагат свои офиси и магазини в павилиони, са:

  • Застрахователни бизнеси;
  • Обменни бюра;
  • Магазини за плодове и зеленчуци;
  • Магазини за цветя;
  • Магазини за алкохол и цигари;
  • Заведения за бързо хранене.

Разбира се, има и много други сектори и бизнеси, които могат да се възползват от този тип конструкции.

Не на последно място трябва да посочим колко достъпно е изграждането на тези павилиони. Това прави инвестирането в тях изключително рентабилно, тъй като позволяват възвръщаемост на инвестицията в съвсем кратък срок, което е особено привлекателно за малките и средни бизнеси.