Всяка жена се пита с какво точно привлича интереса на един мъж. Може да звучи изумително, но това не е нито тялото, нито дупето, дългите крака или хубавия бюст. Ето деветте неща у една жена, които привличат мъжете.

1. Усмивката

Красивата усмивка е едно от нещата, които повечето мъже забелязват първо у една жена. Когато един мъж срещне една жена за първи път, той обръща внимание на приятната ѝ и естествена усмивка.

Доказателството, че тя не е престорена, са типичните малки бръчици около очите. При все това, цялото ви същество показва, че сте щастливи и доволни.

2. Очите

Друго нещо, което мъжете често забелязват у една жена са нейните очи. Проучванията показват, че приблизително 70% от мъжете обръщат внимание на женските очи и чак след това на всичко останало.

Ако искате да привлечете вниманието му, опитайте да задържите контакта с очи за няколко секунди. По този начин много лесно ще познаете дали имате шанс да продължите със запознанството.

3. Косата

Вярно е, мъжете забелязват красивата и здрава женска коса. Също така трябва да знаете, че повечето мъже предпочитат да бъдат с жена с естествена коса, която е мека и с приятен аромат.

4. Теглото

Теглото се забелязва от много мъже. Може да звучи плоско, но има смисъл. Ако гладувате на диети до смърт, за да сте кльощави и слаби, можете да си отдъхнете! Проучванията показват, че не всички мъже харесват слаби жени. Пък и за истинската любов няма граници.

5. Гърдите

Както споменахме, може би смятате, че гърдите са първото нещо, което един мъж забелязва у една жена. Но грешите: мъжете не са толкова повърхностни, както много жени си мислят.

Множество анкети и проучвания показват, че мъжете се вглеждат в женските гърди едва след като са обърнали внимание на усмивката и очите ѝ.

6. Доколко сте изкуствена

Мъжете също така виждат доколко една жена е изкуствена. Ако имате удължена коса, изкуствени мигли и нокти, то той ще го забележи. За повечето мъже това означава висока поддръжка и високи разходи.

Ако искате да спечелите мъжа, който харесвате, уверете се, че сте естествена. Научете се да скривате недостатъците и да показвате красотата си, без да изглеждате като бездушна кукла.

7. Краката

Да, това не е изненада. Повечето мъже харесват слаби крака и това е едно от нещата, които забелязват у една жена. Те обичат начина, по който жените кръстосват крака и обожават да се наслаждават на коленете им.

Независимо от широкоразпространения стереотип за слабите жени, мъжете харесват здрави хълбоци. Те дават сигнал за вашата женственост и плодовитост.

8. Кожата

Много от мъжете обръщат внимание на това как изглежда кожата на жената. Безброй проучвания показват, че те смятат тенът за сигурен знак за здраве. Такава жена, според тях, е здрава и може да отгледа здраво потомство.

9. Стилът на обличане

Най-вероятно това е изненада, но повечето мъже наистина забелязват как е облечена една жена. Те обичат около нея да има мистерия, а полуголите тела разкриват всички загадки.

Не си мислете, че мъжете са невежи за модните тенденции. Те забелязват всичко. Ако е нужно, подобрете чувството си за стил, за да изглеждате и да се чувствате по-уверена.