Съветите са важно нещо – добрите, лошите, странните или тези, които би ви се искало някога просто да сте взели предвид. Ето какво казват 25 умни жени по въпроса.

Сюзан Сарандън: „Винаги можете да си простите или да се извините за неща, които сте направили, но никога не можете да поправите факта, че има неща, които сте искали да направите, а не сте.”

Лив Тайлър: „Осъществявайте контакт с очите, престанете да се вторачвате в някого. Баба ми ме научи на това.”

Грета Геруиг: Не изпивайте всичките питиета, само защото са безплатни!

Джулия Стайлс: Сравнението е кражба на радост.

Минди Келинг: Майка ми винаги обичаше да казва: „Трябва да съдиш за връзката си не по начина, по който приятелят ти те кара да се чувстваш, когато си с него, а по това как те кара да се чувстваш когато НЕ си с него”.

Кели Рипа: „Когато някой натресе своя негативизъм върху теб, тогава въпросът е по-скоро за това как той се чувства спрямо себе си, отколкото ти. Джесика Зайнфелд ме научи на това.”

Джуди Гриър: „Майка ми винаги ми е казвала, да не плюя там, откъдето пия, което много хора също казват, но когато майка ти каже нещо такова, когато си стягаш куфарите за колежа, тогава то наистина остава.”

Роузи Перес: „Леля ми имаше навика да казва: „Роузи, толкова съм депресирана, но утре е още един шибан ден, нали?”

Хелън Мирън: „Моята възпитателка ме учеше да не страхувам да се страхувам.”

Джил Солоуей: „Говорете! Революцията за жените е да имат глас!”

Али Уентуърт: „Не се тревожете от тренировките до момента, когато това стане повече въпрос да предотвратите смъртта, отколкото до това как изглеждате.”

Гейл Кинг: „Майа Анджелу казва: „Когато хората ви покажат кои са в действителност, повярвайте им от първия път.””

Сандра Оу:  „Това не е спринт, това си е маратон. Трябва да ви призная, че това ми е помагало толкова много пъти. Просто е въпрос на широкомащабно мислене.”

Мерилин Минтър: „Направете завистта свой враг.”

Робин Робъртс: „Не играйте поддържаща роля в собствения си живот.”

Тави Гавинсън: „Не излизайте с някого, който не бихте желали да бъдете.”

Ейва Дювернай: „Опра ми каза, че всичко, което ти се случва, не се случва НА теб, а се случва ЗА теб.”

Дана Дилейни: „Вярвайте на инстинктите си, но спънката е, че обикновено не можете да ги разпознаете докато не остареете.”

Сандра Бернхард: „Когато започвах кариерата си, менторът ми Пол Мууней ми каза: „Бернхард, съблечи си кожата.” Това, което имаше предвид бе да стана по-близка до себе си като изпълнител. Но смятам, че това е добър съвет за хората като цяло.”

Вероника Рот: „Майка ми често ми казваше: „Другите хора не мислят за теб толкова често, колкото ти.”

Лаверне Кокс: „Мисля, за транс хората сблъсъкът е в това, че дори да искаме да преминем на друго ниво и да бъдем по-добри версии на себе си, трябва да се обичаме такива, каквито сме тук, сега и днес.”

Рене Русо: „Трябва да бъдете маневрени в този свят. Трябва да погледнете чуждата персоналност и да продължите. От какво имат нужда? Така можете на мига да получите това, което искате.”

Чита Ривейра: „Възползвайте се от всяка възможност, която ви се предостави, с грациозност и смирение. Бъдете като гъба – поемайте, попивайте и се учете.”

Мерин Айрлънд: „Провалете се по-добре. Опитайте отново, провалете се отново, провалете се по-добре.”

Ейди Браянт: „Успокойте се, докато умрете, какво толкова?!”