Виктория Бекъм е прекрасна жена, която знае малко или много, за това как да направи всяка жена прелестна. Ето няколко интересни факта за нейния живот.

Всичко започва със „Слава”

През 1982 г. майката на Виктория завежда дъщерите си да гледат „Слава”. Виктория, която е 8-годишна заявява, че е решила да бъде като Коко, която танцува прекрасно, изглежда великолепно и пее фантастично.

Тя участва и в друга група

Първата група на Виктория е Persuasion. Групата, състояща се от две момчета и Виктория, има изяви в различни диско клубове. Малко след това тя открива обява за нова група и 27 март 1994 г. е съдбовният ден, в който тя променя всичко.

Била е сгодена

Всичко от нас познават Виктория Бекъм като половинката на Дейвид Бекъм, но преди тя е била сгодена за Марк Ууд. Той не се отнася с нея особено добре, никое от момичетата в Spice girls не го харесва, но Виктория все пак запазва за дълго чувствата си към него.

Работела е на различни места

В началото на своята кариера тя е работела на различни места като всички хора. Била е рекламен модел за Дейли Мирър, като в същото време е трябвало да се грижи и за сестра си. Също така е продавала и парфюми, което се оказва изключително важен опит за нея.

Страда от акне

През по-голямата част от живота си Виктория страда от сериозна форма на акне. Дори и сега тя се бори с него. Тя споделя, че е трябвало да слага много грим, за да скрие този дефект, когато е била тийнейджърка. Но в гимназията учителката й я е карала да го маха.

Била е с наднормено тегло

Като тийнейджърка Виктория напълнява много бързо. По-късно открива причината за това: хормонален дисбаланс. Когато започва кариерата си в Spice girls тя завинаги решава проблема с килограмите: започва хранителна диета и упражнения.

Първият успех на Виктория

След завършването си Виктория Бекъм кандидатства за множество прослушвания. Тя печели главната роля в мюзикъла „Берти”, посветен на живота на Веста Тайли.

Лош вкус на обличане

За всеки Виктория Бекъм е идеал за мода и стил. Тя има опит в работата с известни дизайнери, но въпреки това, и за разочарование на много от феновете й през 2007 г. тя влиза в списъка с най-лошо облекло на Блекуел.

Пиърсинг на устната

Веднъж в живота си Виктория пробва нещо изключително необичайно. На представление през 2001 г. феновете й виждат фалшив пиърсинг на устната. Това поражда множество негативни реакции и критики.

Кръстници на децата им

Виктория и Дейвид Бекъм са родители на четири прекрасни деца – Ромео, Бруклин, Круз и Харпър Бекъм. Те внимателно избират кръстниците за своите синове. Накрая се спират на сър Елтън Джон и Елизабет Хърли, а Ева Лонгория става кръстница на дъщеря им Харпър Севън.

Прекрасно чувство за хумор

Понастоящем познаваме Виктория като сериозна личност, която е изключително професионална във всичко, което върши. Но тя невинаги е била такава и нейните приятели и семейството ѝ могат да го потвърдят.

Преди много години тя е била истински комедиант и е можел а да накара почти всеки да се превива от смях.

Най-добрите подаръци за рожден ден

Не всички момичета на света могат да бъдат такива късметлийки, че да получават най-невероятните подаръци за рождения си ден, но Виктория е.

Една от най-добрите приятелки на Виктория ѝ подарява годишен ваучер за кексчета на стойност 2 000 долара, който ѝ позволявал да получава кутия с кексчета всяка седмица. Разбира се върхът на всичко е подаръкът за нейния 34-и рожден ден – лозе в Калифорния.