Сигурно и вие като мнозина от интернет поколението, което обитава днес планетата Земя съжалявате за шанса, който сте изпуснали преди бума на криптовалутите, когато цената на флагмана биткойн бе само няколко долара.

Ако е така, то няма място за отстъпление, защото съвсем скоро се появи чисто нова алтернатива, която ви дава възможност да се сдобиете с ценните активи, наречени криптовалута.

Новата платформа Cryptoniana.com предоставя възможност на хората да трупат криптовалути и то в частност биткойн, за да вземат участие във все по-придобиващия глобален характер бум на децентрализираните криптовалути.

Какво представлява Cryptoniana?

Cryptoniana.com е платформа, която предоставя възможност да се регистрирате и да закупите правото на участие в самата платформа.

След като сте го направили и сте избрали своя план, то можете да дистрибутирате онлайн своята уникална реферална връзка, която работи на принципна на MLM или по-известен у нас като мулти-левъл маркетинг.

Това ви дава възможност да печелите пасивно криптовалута чак до 8-то ниво реферали под вас, а така представлява страхотна възможност за пасивен доход.

Дори да продадете само на няколко души, то те също следва да го направят, както и тези под тях, за да оправдаят своята инвестиция и да развият собствена мрежа. За разлика от други MLM платформи като добре познатите у нас, който ви карат постоянно да купувате, то тук покупката е еднократна.

Можете просто да споделите в своите профили в социалните мрежи своя уникален реферален линк, а така често нещата се случват на автопилот и вие виждате как трупате биткойни в своя крипто портфейл.

За разлика от подобни онлайн платформи, които до момента изчакваха натрупване на печалби, за изплащането им, то Cryptoniana изплаща всичко светкавично (благодарение употребата на криптовалути), а така всеки по веригата получава още същия час своята комисионна.

Като добавим и фактът, че криптовалутите не се облагат с данъци, докато не бъдат превалутирани в левове или друг тип обикновени (фиатни) пари, то Cryptoniana обещава наистина страхотни възможности.

Нашият екип лично тества платформата с няколко транзакции и можем да заявим категорично и отговорно, че заплащането става за 2-3 минути, без никакви забавяния, а единственият вариант да се забави плащане е, когато то е под минималния възможен размер за транзакция на Coinbase.com (около 5-6 долара) – официалният партньор на проекта, който се използва за изплащане на печалбите.

Колко големи са те, това предстои да разберем, защото както казахме проектът е изцяло нов, а създателите планират той да бъде глобален, започвайки с българска и английска версия на сайта, като планират още няколко езика, които да бъдат добавени в последствие на сайта Cryptoniana.com.