Как ви се струва идеята да изглеждате привлекателни и красиви, без да се налага да правите нещо специално?

Какво ще кажете за това да „декорирате” лицата си с изключително фини и висококачествени козметични средства, успяващи да придадат изразителност и пленителен вид на вашите устни, очи, скули, тела?

Имаме удоволствието да ви представим козметичната линия на една от най-красивите българки, успяла да се докаже по безброй начини.

Затаете дъх, запазете спокойствие и се пригответе да станете свидетели на истински козметични шедьоври, белязани с марката NL Beauty.

Привлекателната и неустоимо красива Николета Лозанова успя за пореден път да докаже своите качества на истински професионалист.

Тя счупи всички рекорди с новата си козметична линия и зарадва почитателите си с редица произведения на изкуството, които са в готовност да придадат блясък и индивидуалност на всяка от представителките на нежния пол.

Как Николета Лозанова доказа, че може да бъде истински козметичен творец

Младата и талантлива красавица постави старт на новата си козметична линия преди броени дни. Най-голямата изненада е, че един от предлаганите артикули от серията на бранда е вече разпродаден.

Вероятно много от почитателите му се чувстват разочаровани от факта, че не са реагирали на време и това неустоимо течно матово червило в цвят CAPPUCINO не присъства в дамските им чанти и козметични несесери.

Ние обаче ви уверяваме, че не съществува повод за терзания, тъй като продуктът предстои много скоро да бъде отново наличен.

Магически по своему, червилото придава завършеност на вашата визия. Нежните нюанси, в които се предлага, се вписват съвършено добре към цвета на очите, косата и тена на кожата.

Продуктът разполага с гъвкав апликатор, спомагащ за лесното му нанасяне. Само за броени минути ще придадете свежест и красота на вашите устни и ще ги направите да изглеждат сочни и неустоими.

Разбира се, това съвсем не е всичко, за което се е погрижила красавицата. Тя успя да създаде още редица други козметични оръжия, с които дамите да си послужат.

В стремежа си да укрепи тяхното самочувствие, целеустремената българка предлага и стягащ лосион за тяло, който само след няколко нанасяния превръща кожата в еластична и гладка. Формулата, по която е създаден, е ясно доказателство за това, че резултатите няма да закъснеят.

Самата Николета не пропуска възможността да изкаже благодарностите си към всеки един, дръзнал да я поздрави искрено за нейното постижение и успехите, които нахлуват в живота й като хала.

В едно от интервютата си, красавицата споменава колко щастлива е от факта, че е предизвикала такъв фурор. Като заключение на това, тя добавя, че изненадите тепърва предстоят.

Официалният сайт на козметичната кралица е бил посетен над 50 000 пъти в рамките на 24 часа. Малко са брандовете, които могат да се похвалят с подобно постижение.

От сега става ясно, че почти всяка себеуважаваща се дама ще робува на козметичните изделия, носещи името NL Beauty. Те, на свой ред, ще й помогнат да се сдобие с перманентна красота, която да не се отмива.

Тук е моментът да споменем, че всеки един от продуктите от козметичната линия бива разработен по изключително прецизен начин, под прекия надзор на взискателната и педантична Николета Лозанова.

В епицентъра на нейното ново начинание твърдо заляга идеята да предлага единствено бестселъри, които да радват нежните създания и да ги карат да се чувстват по-привлекателни от всякога.

Горди сме, че имаме възможността да ви разкажем за постижението на красивата българка, инвестирала труд, енергия и безгранична мисъл в това, с което се захване.

Аплодисменти за това, че непрестанно следва целите си и ги превръща в готов продукт, който с наслада да поставите върху лицата и телата си и да се почувствате по-неустоими и желани от всякога.

NL Beauty е марка в козметичния бранд, която само за няколко дни успя да изкачи немалко от стъпалата, водещи към самия връх. В очакване сме на още безброй изненади, спиращи дъха!