Сигурни сме, че много голяма част от представителите на силния пол живеят в постоянен страх, свързан с предпочитанията на половинките им към секс играчките.

Според мисленето на господата, ако жените използват дълго време вибратори в един момент би трябвало да се привържат към тях и да не искат да ги заменят с истинска игра в леглото. Дали обаче е така, надяваме се да разберете в края на днешната статия.

Истината е, че именно тези страхуващи се мъже не са склонни да експериментират в леглото и точно те не дават нищо от себе си, за да разнообразят сексуалния живот със своята половинката.

Те слагат вето на секс играчките от страх и безпокойство да не се почувстват изместени от тях и решават да заложат на стандартните емоции и забавления.

Те обаче в един момент е нужно да бъдат разнообразявани, за да могат двамата партньори да се сблъскат с нови емоции и преживявания, които обикновено успяват да държат ентусиазма жив и страстта на ниво.

Дори наистина да съществуват случаи, в които жените се превързват към своя аксесоар, те идеално могат да разграничат двете усещания и за партньора им не ще съществува никаква опасност.

Грешка е, ако продължите да мислите така и не позволите на половинката си да се развихри и да демонстрира разкрепостеност, посещавайки някой страхотен онлайн магазин за секс играчки.

Заплаха ли е вибраторът за мъжа

Както мъжа, така и вибраторът, имат една основна функция в леглото, а тя е свързана с доставяне на несравнимо удоволствие на дамите.

Представете си, че у дома имате и легло и диван. Нима е нужно да изхвърлите едната от двете мебели само защото те са с еднакво предназначение?

Разбира се, че не – и диванът и леглото служат за отмора, но ние ги използваме в различни моменти, съобразно това какви са личните ни предпочитания и желания в даден момент.

За нас е нормално да променяме местата, където отпочиваме, но сме с вътрешното разбиране, че леглото е именно онази мебел, на която най-много можем да се доверим, тъй като удобството, функциите и комфорта, които ни доставя тя, са несравними.

Същото това важи и при хората и вибраторите. В някои моменти искаме да разнообразим, да подсилим страстта, да дадем воля на емоциите и желанията си, без всичко това да рефлектира негативно върху съзнанието на партньора ни.

Въпреки че секс играчките и пенисът на нашия партньор задоволяват нагона, начинът, по който го правят е коренно различен и именно това събаря всички бариери и прекратява каквото й да е съревнование.

По какъв начин ни задоволява вибраторът

Независимо че при всяка жена е различно, след направени проучвания става ясно, че по-голям процент от дамите са склонни да достигнат до оргазъм до 10-та минута от началото на използването на играчката.

Всички онези вибрации, които са част от функциите й, ни даряват с уникално и неповторимо усещане, трудно за описване с думи.

Причината за това е в самата физика. Не става въпрос за някаква духовна техника или човешко умение, всичко опира до човешката физика.

Силната вибрация предизвиква кръвопоток, който стимулира половия орган. И тъй като все пак говорим за машина, следва да уточним, че оборотите могат да бъдат наистина високи и от там се скъсява и самото време за достигане на оргазъм.

Всичко е един кръговрат и ако си изясните предварително някои специфики, то в бъдеще няма да имате каквито й да е било притеснения, свързани с това дали вашата половинка има в дамската си чанта един клиторен стимулатор или пък не.

Слава Богу, днес за вибраторите съвсем не се говори като нещо пошло, срамно и извратено.

Отминаха времената, в които хората бяха склонни да те линчуват, осъждат и разпънат на кръст само защото си решил да се вслушаш във вътрешния си глас и си предпочел да вкусиш от върховните усещане и наслада.

Днес за щастие на съвременния човек нещата изглеждат по един коренно различен начин и всеки, който изпитва потребност от това да използва вибратор, би могъл да си го позволи.

Как задоволява сексът с мъж

Категорично мъжът не притежава онези бързи обороти на вибратора, но да не забравяме, че все пак става въпрос за мъж, а не за изобретение на новото време.

При общуването с отделни личности, то удоволствията могат да бъдат наистина различни. При секс не винаги можем да достигнем до оргазъм, но това съвсем не означава, че в леглото си имаме лош любовник, дори напротив.

Отношенията между хората е една изключително цветна палитра, която вибраторът не познава.

Тук става въпрос за нежност, грубост, докосване, близост, доминация – при вибратора са единствено вибрациите, които ние избираме дали да засилим и в кой точно момент.

Ето защо сме твърдо убедени, че вибраторите ни най-малко не могат да изместят мъжките фигури в живота ни, без значение от това какви са функциите им, способностите, формите, материалите, от които биват направени и прочие.

Кога една дама се чувства наистина разочарована

Разочарована е доста преувеличено изказване и ние не смятаме, че трябва да се чувствате разочаровани от половинката си само, защото не знаете дали той или тя дават всичко от себе си.

Помнете, че приложението на вибриращата играчка е само едно – тя вибрира и ако жената не е доволна, тя продължава да вибрира на степента, която й е зададена.

Ако жената обаче не е доволна, докато бъде с мъжа си, то тя не може да промени степента, защото той има много различни приложения, за разлика от вибратора, чиято функция е единствено да вибрира и да създава предпоставки за неповторими оргазми.

Мили дамите, помнете, че една от основните задачи на вашите мъже е да ви карат да се чувствате обичани и ако успят да постигнат това, то значи никога не ще бъдат изместени от всички онези компактни и функционални играчки, които обичате да помествате в дамските си чанти или пък защо не в нощното шкафче.

Ето защо съвсем спокойно можем да сложим знак за равенство между мъжа и вибраторите. Нека не забравяме, че става дума за два различни вида незаменими удоволствия.

Това е напълно основателна причина да включите и двете в леглото следващия път. Ако искате да си набавите наистина качествен вибратор, съветваме да разгледате пъстрия каталог от предложения, които ще откриете в Sexo.bg.