Певицата Мила Роберт се оплака от това, че тя и неин приятел са били нападнати и удряни от служители на охранителна фирма в заведение във Варна.

Разказът на Мила

„Излязохме навън. Моят приятел Кристиян се сприятели с непозната компания.

Всичко беше добре – черпеха се с шотове. Обаче в един момент започнаха да се дърпат без сериозна причина. Кристиян постоянно питаше какво е направил.

Онези момчета си тръгнаха. Дойдоха, обаче четирима души охранители, които започнаха да бият моя приятел.

След това си тръгнахме от заведението и отидохме на паркинга, за да търсим такси. Тогава един от охранителите започна отново да го бие.

Попитах го защо е толкова агресивен. В този момент удари и мен два пъти.” разказа от първо лице Мила Роберт.

Тя допълни, че след известно време е получила анонимно съобщение, че трябва да подаде жалба, защото нападателят може пак да ѝ посегне.

„Наш клиент ни изпрати поста, който дамата е публикувала във Facebook. Свързахме се с охранителната фирма.

Те също разследват случая. Ние сме изцяло съгласни да съдействаме. За момента сме били доволни от фирмата, работим с нея от две години.”, коментира управителят на заведението.

От охранителната компания заявяват, че в момента се извършва проверка и ако бъде установено нарушение, отговорните служители ще си понесат последствията.

Пазарджик отново в центъра на събитията

Напрежение в Пазарджик след побой над дете. Над 200 души се събраха през нощта пред държавната болница в града.

Това се случи, след като мъж преби до безсъзнание 13-годишно момче на детска площадка. Ескалация на напрежението пред лечебното заведение беше избегната с помощта на полицията.

Нападението станало посред бял ден на детска площадка в центъра на града пред очите на 74-годишната Мария Раленкова. По думите ѝ без видима причина 30-годишният мъж се нахвърлил върху 13-годишното момче, което играело и го пребил.

„Хвана детето и го обърна по гръб на пейката. Започна да го удря все едно е боксова круша. Много се уплаших.”, каза Мария Раленкова, очевидец.

След побоя, мъжът се прибрал в апартамента си в близкия блок и опитал да се самоубие.

„Има няколко прободни рани в областта на корема и една порезна в областта на шията. Детето първоначално е било сравнително добре, но в последствие се е наложило да го транспортират до Спешна помощ – Пазарджик, където е било прието по спешност.” обясни Мирослав Стоянов, говорител на ОД на МВР- Пазарджик.

13-годишното момче изпаднало в безсъзнание, твърдят близките му.

„Детето беше посинено. Цялата му глава се беше подула.”, каза Нонка Йорданова, лелята на детето.