Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева направи публикация във Facebook, с която разкри за 20-дневна тежка борба с COVID-19. Тя призна, че цялото ѝ семейство е изкарало болестта, пишат запознати.

Ето какво е написала Раева в профила си в социалната мрежа

„След повече от 20 дни с COVID-19 бих искала да изкажа своята огромна благодарност към лекуващия ме доктор кап. Людмил Караканов! Коварната болест успя да ме повали, но грижите на този уникален човек, който денонощно се грижеше за толкова много болни, включително за мен и семейството ми ми даваше всекидневна вяра, че ще успея да се справя. Беше тежко...

В такъв момент подкрепата е толкова е важна...

Благодаря ви, колеги, момичета!!! Благодаря за изключителната подкрепа.

Болестта е ужасна.... Дано този ад, който сполетя човечеството бъде осъзнат и неутрализиран скоро.

Дано се намери точното противодействие и хората бъдат защитени. Благодаря на чуждестранните ми колеги за подкрепата.

Нека нямаме съмнения, че този вирус е категоричен факт, с който трябва да се внимава и да се справим. Повярвайте, коварен е, тежко е... семейството ми се разболя, всеки го изкара по различен начин.

Баща ми, дъщеря ми, зет ми... бебето... Да уважаваме и даваме дължимото на ангелите - нашите доктори, които водят всяка секунда от живота си борба за животите на болните!

Благодаря, благодаря, благодаря на моя ангел кап. д-р Караканов. Желая на всички хора никога да не изпадат в моето положение!

Желая я ви да сте здрави и да пазите себе си и семействата си! Бог да ни пази всички и нашите ангели - докторите! Огромно благодаря за вниманието и подкрепата по време на боледуването ми!“

Още от българския хайлайф

„С Косьо прекарах едни от най-хубавите си години в рок музиката. Аз бях неговият избор. Той ми каза:

„Ти ще бъдеш певецът на „Тангра” и ме представи на останалите от групата. Може би пътят ми щеше да бъде съвсем друг”, това разказа певецът Стенли за Косьо Марков.

Легендарният музикант и основател на група „Тангра” си отиде заради усложнения, предизвикани от COVID-19. За групата Стенли сподели, че ги чувства като семейство и като във всяко такова са имали както хубави, така и сериозни моменти.

„Всяка една песен, която съм изпял в тази група, с великите текстове, сама говори за себе си. Всеки си намира в нея въпросите и отговорите. Аз съм си намерил моите. Фаворит ми е „Жулиета”, тя е абсолютна класика!”, смята Стенли.