Промяната е хубаво нещо, особено ако не сте доволни от текущата си платформа за спортни залози. Ако тя не ви служи добре, а намалява способността ви да играете така както вие искате, то е време да я смените.

Ето пет признака, че е наистина време да изберете нова платформа за спортни залози и да оставите старата в миналото.

1. Бавят средствата ви при опит за изтегляне

Едно от най-неприятните и дразнещи неща, които могат да ви се случат, е да пожелаете да се насладите на вашата печалба от залог, но да ви бъде отказано или парите да се забавят дълго време.

Ако текущата ви платформа за спортни залози забавя тегленето на вашите средства от профила ви повече от 3 дни, то е добре да се замислите за друга платформа.

Подобен вид забавяне не е нормално или професионално и може да е индикация за лоша вътрешна организация, проблеми със системата или нещо по-сериозно.

Разбира се, не сменяйте платформата при първия проблем, но ако забавянето е често, може би е добра идея да се замислите за алтернатива.

2. Предлагат прекалено ниски коефициенти

Съществуват десетки, а вероятно и стотици букмейкъри по света. Всеки от тях има екип от анализатори и статистици, които определят по сложна формула какви коефициенти да се поставят за всеки наличен залог.

Използването на софтуерни продукти усложнява тази система, но пък гарантира по-атрактивни възможности, особено когато става дума за коефициентите.

Както всички знаем, коефициентите са сред най-привлекателните числа, на които обръща внимание един залагащ. И е много неприятно, когато рискът е сравнително висок, а коефициента е пренебрежително малък.

Именно в такива моменти човек си задава въпроса – Да избера ли друг букмейкър, в който да заложа?

3. Не откликват на въпроси и проблеми по платформата

Една от ролите на онлайн букмейкърите е да ви помагат, когато изникне технически проблем с тяхната платформа за залози. Реакцията им трябва да бъде скоростта и ефикасна, тъй като грешка в системата може да доведе до загуба за вас.

Ако текущата ви платформа за спортни залози не реагира на време, не откликва на вашите въпроси и като цяло не ви обръща внимание, то със сигурност трябва да потърсите алтернатива.

Добър пример за коректно поведение от отношение към своите клиенти, е новата платформа на BetStar.bg. Там всеки човек, без значение размера на депозита и профила му, получава коректност, точност и връзка с истински професионалист.

4. Не предлагат спортни залози, които ви интересуват

Ако имате афинитет към рядко срещани спортове или към първенства извън границите на САЩ и Европа, а вашата платформа не ви дава достъп до тях, то е време да я смените.

В България има множество други букмейкъри, които не само ви предлагат обичайните спортове, лиги и първенства, но и други, по-екзотични възможности за залагане.

5. Много хора изпитват проблеми с тях

Може би вие имате късмет и все още нямате проблем с платформата, но ако много други хора покрай вас се оплакват от проблеми като гореописаните, то има вероятност и на вас да ви се случи.

Не чакайте проблемът да дойде при вас и да ви засегне, действайте проактивно и сменете текущата си платформа за по-добре организирана и програмиран сайт за спортни залози като BetStar.bg.