Трябва да целунете няколко жаби, за да срещнете чаровния принц. Със сигурност вече сте чували това и сте се убедили в истинността му от личния си опит.

Ако сте имали няколко несполучливи срещи и сте посърнали, ако сте загубили надежда, че ще срещнете точния човек, трябва да знаете, че все пак можете да научите и нещо полезно от любовнте провали.

Почти невъзможно е да намерите перфектния мъж от самото начало, но не се предавайте. Ето няколко неща, които можете да научите от несполучливите опити.

1. Остроумни и забавни истории

Една от най-добрите страни на тези срещи е, че после можете да разказвате забавни и страхотни истории на приятелите си. Разкажете я на колегите в офиса или на близките си приятели и гледайте как всички се превиват от смях на това „колко зле е било”. Смехът ще ви накара да се чувствате по-добре и да гледате по-позитивно на нещата.

2. Житейски опит

За много жени първата среща може да е истинско предизвикателство, изпълнено с нерви и напрежение. Мъжът на мечтите ви седи срещу вас, а вие от притеснение и стрес и дума не можете да обелите.

Друго полезно нещо на несполучливата среща е опитът: така можете да тренирате вашите умения. След няколко срещи ще сте много по-уверени и сигурни в собственото си поведение.

3. Нови приятелства

Когато си търсите приятел, може да срещнете мъж със сходни интереси и стремежи. Ходенето на срещи ще ви срещне с нови хора и така неподходящият за връзка мъж може да се превърне в идеален партньор за ... катерене! Помислете внимателно преди да игнорирате възможността.

4. Нови перспективи

След няколко срещи се оказва, че по-скоро искате да сте с бившия или сами в леглото по пижма. Друг положителен аспект на неуспешните срещи е това, че те могат да ви дадат нова перспектива към това, което търсите в една връзка.

Новият ви приятел може да е много по-добър от предишния, но да не е толкова забавен. Това може да ви помогне да бъдете наясно какво точно искате.

5. Изкарват ви от къщи

Всяка среща ви изкарва от вкъщи. Дори и да е скучно, все пак сте направили нещо ново и далеч по-полезно от поредната сапунка по телевизията. Вместо да зяпате телевизора, излезте да се видите с някого.

6. Тайни места

Добре, срещата ви е пълен провал, но това може да не е причина за разочарование. С новия човек можете да попаднете на уикални места или в някой таен ресторант, познат само на местните. Запомнете тези места и ходете там с приятели!

7. Знание

Едно от най-добрите неща на несполучливите срещи е това, че когато срещнете правилния мъж, ще знаете и няма да се колебаете. И така, когато нещата си дойдат на мястото, вие просто ще ги усетите и всичко ще бъде прекрасно.

Излизането на срещи е изключително забавно и може да ви срещне с нови хора и да ви разкрие нови места. Важно е да не гледате на несполучливите срещи като на провали. Научете повече от тях и не спирайте да търсите мъжа мечта!