Стараейки се винаги да погледнем на всяка актуална тема от няколко гледни точки, попаднахме на една доста куриозна новина. Все пак стремежът ни е и да Ви поразсмеем в тези трудни за всички ни времена.

Бъдете сигурни, че както за вас, така и за нас, бе голям шок това, което прочетохме първоначално.

Едно нещо е безспорен факт – всеки един професионалист в момента дава всичко от себе си, за да помогне в битката срещу невидимия враг. Някои обаче дават малко повече от други. Проверено!

Красотата ще спаси света

Докато учените по света се маят как да преборят нашумелия коронавирус COVID-19, то някои от представителите на един далеч по-разхайтен бранш, предоставят себе си като стимул за намирането на цяр.

Позволете ни да Ви представим Лола Тейлър и нейният интересен случай. Доста по-познатата със своя псевдоним Любов Бушунева, 27-годишната порноактриса се е самоизолирала в дома си в руската столица – Москва.

Тя твърди, че биха я арестували, ако напусне пределите на своя дом. Дали това е вярно – не знаем, но знаем едно.

На безспорно красивата и младолика Любов явно ѝ е писнало да седи в дома си и затова прибягва до по-солидно възнаграждение за онзи, който пръв открие лек срещу COVID-19 – тя обещава да прави секс с него!

Всичко идва от откровеното ѝ желание да забърза процеса. Истина е, че светът има нужда от красиви блондита, които да стоят до успелите мъже.

Докато мозъкът на изследователи и лекари се пържи в процеса по търсене на лекарствоТО, няма нищо лошо след края на работния ден да се похвалят с откритие и да заминат за уикенд до Москва веднага, когато това е възможно.

Сега малко факти

Според някои експерти и изследователи, лекарство за коронавирус съществува. По мнение на експерти от университета „Куийнсленд“, Брисбейн лекарството, с което хората са лекували ХИВ и малария, би могло да се използва за най-актуалната цел на човечеството.

Също така „Хлороквин“ се държи обещаващо в клиничните тествания и кара вирусът буквално да изчезне.

В момента то се тества върху заболели в Австралия, като трябва още време докато се предложи официално за масово ползване.

До момента, в световен мащаб има над 200 000 души, заболели от коронавирус. Мисията за световно здраве, бързото излизане от икономическата криза след това, са мисии номер едно и стимулът е продължаване на човешкото съществуване.

Ние, обаче сме сигурни, че задоволяване на мъжките фантазии от страна на красива руска блондинка би трябвало да стимулира всички и да забърза процеса по намиране на ваксина значително! Късмет на всички в надпреварата!