Един не малък процент от хората в обществото са привърженици на хазартните игри, докато останалите смятат, че не са техен тип забавление или чисто и просто не им симпатизират ни най –малко.

Истината е, че трудно би могло да се констатира каква част от обществото у нас са привърженици и каква противници, заради това, че онлайн залаганията не са забавление, в което непрестанно да се впускате.

Със сигурност има моменти в живота ви, в които искате да разпуснете и да се забавлявате и смятате, че именно тези игри са перфектният начин това да се случи.

Ако ли обаче не се нуждаете от допълнителен адреналин и стимул, то вероятно не изпитвате никаква потребност да инвестирате в спортно състезание или друг вид мероприятие. Препоръчваме да посетите реномиран сайт за безплатни прогнози, където ще откриете висока успеваемост на консултантите.

Ако трябва да бъдем наистина откровени, то след като се опитахме да направим едно импровизирано проучване сред стотици хора, спадащи към различните възрастови групи, то стигнахме до заключението, че 90 % от тях са играли, играят редовно, тайничко мечтаят един ден да участват в някое от състезанията или вече обмислят идеята да се възползват от привилегиите, които им се предлагат от лицензираните пунктове за онлайн залагания.

В тази статия нямаме за цел да ви подтикваме да вярвате или да се доверявате на нещо, което не смятате за значимо. Единствената ни цел е да ви разкажем малко повече за историята на един от онези брандове, които смятаме, че винаги ще бъдат на върха.

Предлагаме ви да си отделите една малка част от времето и да се потопите в колоритния разказ, който със сигурност ще ви отговори на въпроса: „Мечтите превръщат ли се в реалност?”.

Какво да научим за успеха и стъпките на Betfair

Компанията, както става ясно, е една от най-значимите. Нейните основатели са вложили разум, средства, неуморен труд в това един ден всички ние да имаме възможността да подхранваме своите адреналин и емоции, благодарение на онлайн спортните състезания и мероприятия.

Едно от първите неща, с които да стартираме историята, е това, че Андрю Блек, млад британец, още, докато е бил в тийнейджърска възраст решава, че един ден иска да създаде нещо наистина грандиозно.

В представите му е съществувала идеята да отвори вратите на платформа за онлайн залагания Betfair, където хората сами да могат да определят правилата и условията на своята игра.

За да се случи това обаче са били нужни средства, време и много работа. Освен парите, всичко останало е било на лице, особено в момента, в който младият британец успява да се сдобие със съмишленик и съдружник. След като се събират двамата, те намират нужните средства и през 2000 – та година се появява букмейкъра.

В началото, както всяка една компания, преминава както през трудности, така и през по-леки периоди. След като набира скорост, компанията успява да изпревари конкуренцията и да заеме челни позиции.

Вече дълги години тя е една от най-успешните и както ни прави впечатление, няма ни най-малко намерение да отстъпва своето място от върха.

Надяваме се историята да ви е харесала и да сте успели да извлечете ползите от разказа за прочутия по цял свят букмейкър.