Търсили сте неуморно, докато не сте открили най-подходящия подарък, с който да зарадвате наистина скъп човек и сте изключително доволни от избора си? За да завършите целия подаръчен ансамбъл ви остава още една задължителна стъпка – неговото поднасяне. А за целта ще ви е необходима също толкова добре подбрана опаковка.

Подаръчната чанта изглежда добре в повечето случаи, но ако искате да направите наистина специално впечатление, най-добре е да се насочите към подаръчни кутии.

Стилните подаръчни кутии завършват перфектно идеалния подарък

Защо да предпочетете подаръчната кутия пред другите типове опаковане на подаръка? Има няколко причини, които правят избора изключително попадение.

На първо място с кутията ще създадете един страхотен ефект на загадъчност и ще накарате вашият скъп приятел, на когото подарявате, да се почувства като по филмите, когато се подарява нещо наистина специално. А това ще създаде чудесен спомен.

Качествените подаръчни кутии имат полиран и изискан вид, които правят подаръка да изглежда още по-внимателно поднесен. Освен това защитават добре деликатните и чупливи предмети и ги предпазват при транспортиране. Отличен избор на висококачествени кутии за подаръци на добра цена ви очаква и онлайн в магазини като eMart.bg.

Макар и първоначално обикновено да е по-„скъпа“ инвестиция, след разопаковане на подаръка кутията остава и може да се използва отново, което я прави устойчив вариант.

Освен това тя е предварително оформена и сглобена, което е чудесен избор, ако нямате време или умения за създаване на друг тип опаковка. Практичният капак на кутията не изисква сложно сгъване и залепване, което е супер улеснение.

Видове подаръчни кутии, от които да изберете най-подходящата

Най-класическата кутия е оформена като куб или паралелепипед с капак. Предлагат се обаче и много други причудливи и интересни форми, което позволява да внесете допълнителен красив щрих в подаръка, който поднасяте. Така например може да бъде под формата на сърце, цилиндър, да има легълце за бижу, вътрешността да е оформена в тематичен надпис като LOVE, да има прозрачен отвор на капака и пр.

Изчистена, с панделка или без, с красив цветен или монохромен дизайн, гладка или с релеф, блестяща или матова – предлагат се най-различни визии и богат избор, който позволява пълното съобразяване с подаръка, повода, вкуса и стила.

Не е нужно кутията да е скъпа, за да е качествена и красива и предложенията на eMart.bg го доказват. Съвсем спокойно може да се оборудвате с няколко чудесни модела и да ги използвате за поднасяне на подаръци или изработени от вас арт стоки за ефектно завършване на красивия ансамбъл.

За да изберете подходящата кутия трябва да се съобразите с размерите и обема на подаръка. Важно е да не остане прекалено празно място, за да не се „гони“ подаръкът вътре и да не се създава усещане за недовършено опаковане. Затова може да използвате техники за придаване на обем.